A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Elfogadom

5 ÚJ szuperintenzív LASHUS festék

Öt ÚJ LASHUS szempilla- és szemöldökfesték érkezett. A professzionális használatra tervezett festékeket kifejezetten a LASHUS FixMix rendszerben való használatra fejlesztették ki.

 

1. Milyen új LASHUS festék színek vannak?

 

Korábban csak egy festék volt a portfólióban (a kékesfekete), de most négy új szín is érkezett: Világosbarna, Sötétbarna, Grafit és Fekete.

 
  • A kékesfekete a legnépszerűbb szín a szempillafestéshez. Mély és intenzív színe van és gyönyörű fénye.
  • A fekete mélységet ad szempillák színének, de nemcsak nagyon sötét, fekete hajú vendégek szemöldökére használható, hanem a többi szín sötétítéséhez is.
  • A sötétbarna tökéletes a szempillákra, ha lágyabb, természetesebb hatást szeretnénk, de a szemöldökre is tökéletes. A világosbarnával keverve egyedi barna árnyalatokat hozhatunk létre vele.
  • A világosbarna ideális a sötétszőke, világosbarna hajú vendégeknek szempillára és szemöldökre egyaránt. Használható a többi festék világosítására.
  • A grafit/szürke az ősz, szürkés és szinte fehér hajú vendégekhez illik. A többi festékhez keverve hidegebb árnyalatot hozhatunk létre.
 

2. Hogyan használjam a festékeket?

 

Ha LASHUS Fix Lotionbe kevered, akkor használj egy rész festéket két rész Fix Lotiont (1:2 arány). De ha LASHUS 3% Cream Tint Developer előhívókrémbe kevered, akkor használj egy rész festéket egy rész előhívóval (1:1 arány)

 

3. Keverhetem a festékeket?

 

Igen, minden festék nyugodtan keverhető egy másikkal. Így tudsz, sötétíteni, világosítani és különböző árnyalatokat létrehozni.

 

4. Mi az a FixMix?

 

A FixMix a Fix Lotion és a LashUs festék 2:1 arányú keveréke. Gyönyörű, intenzív színt ad a szempilláknak és helyreállítja a szempillán belül a kötéseket egy lépésben.

 

A FixMix módszer sokkal hatékonyabbá és gyorsabbá teszi a szempillalifting kezelést, így akár 10 perccel is rövidebb a szolgáltatási idő.

 

5. Van festék előhívó is?

 

Igen, az előhívókrém, a Cream Tint Developer 3% hidrogén-peroxidot tartalmaz. Kifejezetten az új LASHUS festékekhez fejlesztették, így kapunk igazán intenzív színeket.

 

A krémes állag biztosítja, hogy biztosan ott marad a kikevert festék, ahová felvitted, nem folyik el. Hidratálja a szemöldök szálait, sima és puha lesz tőle a vendég szemöldöke. Nemcsak szemöldökön, szempillafestéshez is használható.

 

Szempillákon csak akkor lesz ré szükséged, ha nem a FixMix módszert használod, vagy ha csak festesz.

 
 

6. Egy tubus festék hány szolgáltatásra elegendő?

 

Körülbelül 30 szolgáltatást tudsz csinálni egy tubusból.

 

7. Használhatom az új festékeket a régi festékelőhívómmal?

 

Az új LASHUS festék és előhívó rendszert kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy együtt biztosítanak optimális hatást. Nem teszteltük a régi festékkel és előhívóval az újakat. Az új festékek és az előhívókrém annyira hatékony és gyönyörű eredményeket biztosít, hogy inkább az új rendszer használatát javasoljuk a legszebb végeredményhez.

 

8. Mi a festék és az előhívó keverési aránya?

 

A festéket és az előhívókrémet 1:1 arányban kell használni, egy rész festékhez egy rész előhívókrém.

 

9. Keverhetem egymással a színeket?

 

Mindenképp, sőt javasoljuk is, hogy a vendég egyedi igényeinek megfelelő színek alkothass.

 

10. Miben más, ha szemöldök laminálást követően festek?

 

A szemöldök lamináláskor Lift & Fix Lotiont viszünk fel. Ezt követően a szemöldök sokkal gyorsabban és intenzívebben veszi fel a festék színét a kezeletlen szőrszálakhoz képest. Javasoljuk, hogy laminálás után kicsit világosabb színt használj és rövidebb ideig hagyd fent, mintha csak festenél.

Tartalomhoz tartozó címkék: szemöldöklaminálás szempillalifting