A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Elfogadom

Az év színe - Élő korall

MI IS EZ AZ ÉV SZÍNE PONTOSAN?

A Pantone minden évben megválasztja azt az árnyalatot, ami meghatározza az egész évet, legyen szó akár lakberendezésről, divatról, szépségiparról. Biztosan mindannyian emlékeztek például a 2015-ös marsala térhódítására, vagy a 2016-os év babarózsaszín és kék árnyalataira, ezek voltak a Rose Quartz és Serenity.

AZ IDEI SZÍN:

Ezúttal a Living Coral 16-1546 árnyalatra esett a választásuk. Leírásuk szerint egy meleg, korallos árnyalat, csipetnyi arany altónussal, amitől egy lágyabb árnyalatot kapunk. Megbabonázza a szemeket és az elmét is. Köszönhetően annak, hogy nem élénk, hanem egy kicsit piszkosabb árnyalatról van szó, egész évben bátran kombinálható más árnyalatokkal, de akár önmagában is remekül mutat.

INSPIRÁCIÓK

Oktatási nagykövetünk, Barcza Maximilián készített két gyönyörű manikűrt inspirációként. Elsőként a Shellac Sparks Fly árnyalatát használta és ezt kombinálta egy erőteljesebb színnel, a Mambo Beattel. Ha valaki az erőteljesebb árnyalatokat szereti, akkor számára a Mambo Beat is tökéletes választás lehet.

 

A második manikűr jóval visszafogottabb, semmi csillogás és egyéb árnyalat, csak és kizárólag maga a lakk. A Shellac Shells in the sand nevű árnyalat látható a képen, kissé barackosabb, mint az év árnyalata.

 

Szemezgess bátran kínálatunkból és találd meg azt az árnyalatot, ami számodra az év színe lesz! 
xbeauty.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: gél lakk