A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Elfogadom

CND Plexigel Builder színes építőzselé Porcelain árnyalat

15.990 Ft (12.590 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
Cikkszám: 639370010151
Gyártó: CND
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 1.065,99 Ft/ml
Várható szállítás: 2024. május 27.
1

Meleg tónusú fehér építőzselé, enyhén sárgás altónussal. Tökéletes választás természetes hatású francia körmök alapjaként.

Fedő építőzselé, mellyel tetszőleges hosszúságú körmöket építhetsz vendégeidnek. 

Készíts erős, közepes vagy hosszú zselé körmöket. A CND Plexigel Builder építőzselé sérült körmök javítására is alkalmas. Alakíts ki nagyobb C-ívet és tökéletes választás, ha egyedi formát vagy hosszt szeretnél kialakítani. Sűrűbb az állaga, így könnyebb felvinni az alapanyagot és formázni. Önterülő, így kevesebb reszelést igényel. A CND Plexigel Builder ecsete és üvege könnyebbé teszi a munkát, mert egyedileg kialakított nyakkal rendelkezik, mellyel könnyen szabályozható a felvett anyagmennyiség.
12 káros összetevő mentes. Nem tartalmaz formaldehidet, tulént, DBP-t, kámfort, formaldehid gyantát, xilént, parabéneket, Ethyl Tosylamide, TPPt, MIT-t, állati eredetű összetevőket és glutént. Vegán és cruelty free, nem tesztelték állatokon.
 
CND Plexigel Builder építőzselé
CND Plexigel Builder építőzselé
Kép 1/5 - CND Plexigel Builder építőzselé
Kép 2/5 - CND Plexigel Builder építőzselé Porcelain árnyalat
Kép 3/5 - CND Plexigel Builder építőzselé Porcelain árnyalat
Kép 4/5 - CND Plexigel Builder swatch @Iván Ivett
Kép 5/5 - CND Plexigel Builder Porcelain & Soft Blush Baby Boomer @Iván Ivett
Gyors szállítás
Állandó támogatás
Prémium minőség

Paraméterek

Ez a kiszerelés kb. 20 szolgáltatáshoz elegendő

Leírás

A CND Plexigel Builder építőzselé használata

  1. lépés: Készítsd elő a körmöt, majd helyezz fel sablont, vagy tipet.
  2. lépés: Vigyél fel egy réteg CND Plexigel Bonder alapozó zselét a természetes körömre. Köttesd 10 másodpercig a CND LED lámpában "1" programon.
  3. lépés: Készítsd el a kívánt hosszt és formát a CND Plexigel Builder építő zselével, minden réteget külön köttetve 1 percig a CND LED lámpa "2B" programján.
  4. lépés: Fixáld 99%-os Isopropyl Alkohollal.
  5. lépés: Formázd, finomítsd CND reszelővel és bufferrel.
  6. lépés: Vigyél fel egy réteg CND Plexigel Protector Top Coat fedőzselét és köttesd a CND LED lámpában "3" programon, 1 percig.
PRO tipp: Ha CND Shellac gél lakkot használsz az épített körmön, hagyd ki a CND Plexigel Protector Top Coat fedőzselét és a CND Shellac Base Coat alaplakkot is. Vigyél fel 2 réteg színes CND Shellac gél lakkot a CNDPlexigel Builderrel megépített, megreszelt körömre, majd rétegenként köttesd "2S" programon 1-1 percig. Vigyél fel egy réteg CND Shellac Top Coat fedőfényt és köttesd CND LED lámpában "3" programon, 1 percig. Végül 99%-os Isoproyl Alkohol segítségével távolítsd el a kicsapódási, ragacsos réteget.

Összetevők:
Bis-HEMA Poly(1,4-Butanediol)-22/IPDI Copolymer, Tetrahydrofurfuryl Methacrylate, Cellulose Acetate Butyrate, Hydroxypropyl Methacrylate, Isopropylidenediphenyl Bisoxyhydroxypropyl Methacrylate/TMDI Copolymer, Bis-HEMA Poly(Caprolactone Neopentyl Glycol)/IPDI Copolymer, Triethylene Glycol Dimethacrylate, Isopropylidenediphenol PEG-2 Dimethacrylate, Silica, Isopropylidenediphenyl Bisoxyhydroxypropyl Methacrylate, Bis-HEMA Poly(Caprolactone/ Pentaerythritol)/IPDI Copolymer Succinate, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Bis-Trimethylbenzoyl Phenylphosphine Oxide, Drometrizole, PPG-5 Methacrylate, Silica Dimethicone Silylate, BHT, p-Hydroxyanisole

Videók

Bemutatjuk a CND Plexigel™ ecsetes építőzselét.

SE TÉGELY. SE TUBUS. CSAK ECSET ÉS TISZTASÁG.

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2022. 08. 23.
Csodás! Élmény vele dolgozni.