A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Elfogadom

CND Plexigel Builder színes építőzselé Spiced Taffy árnyalat

15.990 Ft (12.590 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
Cikkszám: 639370010175
Gyártó: CND
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 1.065,99 Ft/ml
Várható szállítás: 2024. június 25.
Nem értékelt

Meleg tónusú karamell árnyalat, sárgás altónussal. Tökéletes választás közepes és sötét bőrtónushoz.

Fedő építőzselé, mellyel tetszőleges hosszúságú körmöket építhetsz vendégeidnek. 

Készíts erős,  közepes vagy hosszú zselé körmöket. A CND Plexigel Builder építőzselé sérült körmök javítására is alkalmas. Alakíts ki nagyobb C-ívet és tökéletes választás, ha egyedi formát vagy hosszt szeretnél kialakítani. Sűrűbb az állaga, így könnyebb felvinni az alapanyagot és formázni. Önterülő, így kevesebb reszelést igényel. A CND Plexigel Builder ecsete és üvege könnyebbé teszi a munkát, mert egyedileg kialakított nyakkal rendelkezik, mellyel könnyen szabályozható a felvett anyagmennyiség.
12 káros összetevő mentes. Nem tartalmaz formaldehidet, tulént, DBP-t, kámfort, formaldehid gyantát, xilént, parabéneket, Ethyl Tosylamide, TPPt, MIT-t, állati eredetű összetevőket és glutént. Vegán és cruelty free, nem tesztelték állatokon.
 
CND Plexigel Builder építőzselé
CND Plexigel Builder építőzselé
Kép 1/4 - CND Plexigel Builder építőzselé
Kép 2/4 - CND Plexigel Builder építőzselé Spiced Taffy árnyalat
Kép 3/4 - CND Plexigel Builder építőzselé Spiced Taffy árnyalat
Kép 4/4 - CND Plexigel Builder swatch @Iván Ivett
Gyors szállítás
Állandó támogatás
Prémium minőség

Paraméterek

Ez a kiszerelés kb. 20 szolgáltatáshoz elegendő

Leírás

A CND Plexigel Builder építőzselé használata

  1. lépés: Készítsd elő a körmöt, majd helyezz fel sablont, vagy tipet.
  2. lépés: Vigyél fel egy réteg CND Plexigel Bonder alapozó zselét a természetes körömre. Köttesd 10 másodpercig a CND LED lámpában "1" programon.
  3. lépés: Készítsd el a kívánt hosszt és formát a CND Plexigel Builder építő zselével, minden réteget külön köttetve 1 percig a CND LED lámpa "2B" programján.
  4. lépés: Fixáld 99%-os Isopropyl Alkohollal.
  5. lépés: Formázd, finomítsd CND reszelővel és bufferrel.
  6. lépés: Vigyél fel egy réteg CND Plexigel Protector Top Coat fedőzselét és köttesd a CND LED lámpában "3" programon, 1 percig.
PRO tipp: Ha CND Shellac gél lakkot használsz az épített körmön, hagyd ki a CND Plexigel Protector Top Coat fedőzselét és a CND Shellac Base Coat alaplakkot is. Vigyél fel 2 réteg színes CND Shellac gél lakkot a CNDPlexigel Builderrel megépített, megreszelt körömre, majd rétegenként köttesd "2S" programon 1-1 percig. Vigyél fel egy réteg CND Shellac Top Coat fedőfényt és köttesd CND LED lámpában "3" programon, 1 percig. Végül 99%-os Isoproyl Alkohol segítségével távolítsd el a kicsapódási, ragacsos réteget.
 

Összetevők:
Bis-HEMA Poly(1,4-Butanediol)-22/IPDI Copolymer, Tetrahydrofurfuryl Methacrylate, Cellulose Acetate Butyrate, Hydroxypropyl Methacrylate, Isopropylidenediphenyl Bisoxyhydroxypropyl Methacrylate/TMDI Copolymer, Bis-HEMA Poly(Caprolactone Neopentyl Glycol)/IPDI Copolymer, Triethylene Glycol Dimethacrylate, Isopropylidenediphenol PEG-2 Dimethacrylate, Silica, Isopropylidenediphenyl Bisoxyhydroxypropyl Methacrylate, Bis-HEMA Poly(Caprolactone/ Pentaerythritol)/IPDI Copolymer Succinate, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Bis-Trimethylbenzoyl Phenylphosphine Oxide, Drometrizole, PPG-5 Methacrylate, Silica Dimethicone Silylate, BHT, p-Hydroxyanisole

Videók

Bemutatjuk a CND Plexigel™ ecsetes építőzselét.

SE TÉGELY. SE TUBUS. CSAK ECSET ÉS TISZTASÁG.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!