A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Elfogadom

Crystal Alchemy - ragyogó kollekció!

5 gyönyörű árnyalat, amit (nem csak) ünnepekre bátran felkenhetsz vendégeidnek! Minden árnyalat tökéletes fedést nyújt 2 rétegben, nem csíkozódnak, a felvitel nagyon könnyű.

Rebellious Ruby
A Rebellious Ruby árnyalat a kollekció meleg tónusú bordója, ami a kissé fémes hatás mellett apró csillámokat is tartalmaz, így az összhatás igazán különleges. Tökéletes megoldás, ha a Ruby Ritz és a Masquerade szerelemgyerekére vágynál.

LOVELY QUARTZ
A Lovely Quartz a nude tagja a kollekciónak, a kissé selyemfényű hatás mellett fénytől függően zöld, arany és barack színben pompázó mikrocsillámokat tartalmaz, így sosem unalmas! 

DIVINE DIAMOND
A Divine Diamond egy hideg tónusú, ezüst és arany közötti árnyalat, ami bizony attól függően, hogy kinek milyen a bőrtónusa, egy kicsit zöldes hatást is kelthet. Már egy rétegben is tökéletesen fed, ezért díszítésekhez is kiváló, könnyű vele mintákat készíteni. Egyik meglévő árnyalathoz sem hasonlít, így különleges darabja lesz a készletednek.

SASSY SAPPHIRE
A Sassy Sapphire egy varázslatos mélykék árnyalat, apró csillámokkal megfűszerezve. Kékimádóknak kötelező darab, nem csak az ünnepekre!

POWERFUL HEMATITE
Ha a fekete sok, a szürke pedig nem elég, a Powerful Hematite a tökéletes választás. Sötétebb grafitszürke, kissé fémes árnyalat.

 

Képek forrása: feewallace.com

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus