A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Elfogadom

Gelish ProBond savmentes primer 15ml

8.990 Ft (7.079 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
Cikkszám: 1140003
Gyártó: Gelish
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 27.
Nem értékelt

Minden, amire a műkörömépítéshez szükség van!

A Gelish ProBond egy savmentes ecsetes előkészítő a természetes körömre. Segít a műkörmök tapadásának fokozásában és nem károsítja a körmöket. 

Bemutatjuk a Gelish ProHesion Liquid & Powder por-folyadék műkörömépítő termékcsaládot! Ez a legfrissebb újítás a műkörömépítés területén, és bár a minőség prémium, az árak minden szalon számára elérhetők. A Gelish ProHesion Liquid & Powder a többi por-folyadék rendszerhez képest gyorsabban köt meg, jobban tapad, buborékmentes felvitelt biztosít és kevesebb szaggal jár.  

Gyors szállítás
Állandó támogatás
Prémium minőség

Leírás

Gelish ProHesion por-folyadék rendszer használata:

ELŐKÉSZÍTÉS
Gyengéden nyomd hátra a kutikulát. Formázd és alakítsd a körmöt tetszés szerint egy 100 grites reszelővel. Távolítsd el a port egy Gelish Lint-free Pads szálmentes törlőlap és a Gelish Nail Surface Cleanse előkészítő folyadék segítségével. 
1. LÉPÉS
Vigyél fel egy vékony réteget a Gelish pH Bond Nail Prep ecsetes előkészítő folyadékból a körömlemezre.                   

2. LÉPÉS
Vigyél fel a Gelish Secure Nail Adhesive ragasztóból a körömformára, helyezd a természetes köröm hegyére és nyomd a széleket 4 másodpercen keresztül a tökéletes rögzítéshez. Vágd és formázd kedved szerint a már rögzített körömformát. Távolítsd el a port és vigyél fel a Gelish ProBond savmentes előkészítőből a természetes körömre. 

3. LÉPÉS
Vigyél fel a por-folyadék keverékből egy gyöngyszem méretű adagot a köröm közepére, nyomd a kutikula felé majd oszlasd el a köröm többi részén. Vegyél az ecsetedre egy újabb kis adagot a termékből és helyezd a körömforma és a természetes köröm találkozásához. Simítsd a szabad szélek felé és egyenletesen dolgozd el a köröm teljes területén.

4. LÉPÉS/
Reszeld meg a szabad széleket és az alsó íveket egy 150/150 grites reszelővel, majd ismételd meg ezt a lépést egy 180/180 grites reszelővel. A köröm felületét formázd finoman egy 180/180 grites reszelővel. 

5. LÉPÉS
Dolgozz tovább a köröm formázásán, miközben felemeled a körmöt, így minden szögből látod, hol szükséges még a reszelővel tovább finomítani a C-íven. Ismételd meg ezeket a lépéseket egy 100/180 grites bufferrel, majd egy 220/280 grites buffer segítségével. A két buffer között mindig távolítsd el a port egy szálmentes törlővel. 
6. LÉPÉS
Vigyél fel a köröm körüli bőrre a Gelish Nourish Cuticle Oil bőr- és körömápoló olajból majd gyengéden masszírozd a bőrbe. Távolítsd el a felesleges olajat egy szálmentes törlőlap segítségével. A körömfelületet készítsd elő a fényezéshez a Gelish Eco Shiner fényező kék oldalával, magához a fényezéshez pedig használd a fényező fehér oldalát. 

7. LÉPÉS
A köröm végső megjelenése.                                                                                                                                                

Összetevők

Ethyl Acetate, Isopropylidenediphenyl Bisoxyhydroxypropyl Methacrylate, HEMA

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!