A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Elfogadom

CND Vinylux tartós körömlakkozás - lépésről-lépésre

A CND Vinylux lakkozáshoz az alábbi termékekre lesz szükséged:

  • manikűrözéshez használt eszközeid
  • CND ScrubFresh előkészítő folyadék
  • CND VINYLUX színes körömlakk
  • CND VINYLUX Top Coat
  • SolarOil vagy SolarSpeed Spray (opcionális)

A lakkozás eltávolításához az alábbi termékekre lesz szükséged:

  • szálmentes törlő
  • CND OfflyFast ápoló lakklemosó

Mielőtt belekezdenél a lakkozásba, van pár fontos információ, amit érdemes betartani, nem csak a lakkozás előtt, hanem a CND VINYLUX körömlakkok viselése során. Ezekről itt olvashatsz. Most pedig következhet a lakkozás. Színes körmökre fel!

Első lépésként készíts alapos manikűrt. Távolítsd el az előző lakkozás maradványait, formázd a körmöt, ha szükséges. 
A CND ScrubFresh előkészítő folyadék segítségével töröld át a körömlemezt. Ez a folyadék eltávolítja a körömlemezen maradt szennyeződéseket, illetve ideiglenes vízelvonó hatásának köszönhetően a CND VINYLUX körömlakk sokkal jobban tapad a köröm felső rétegéhez.
Alaposan rázd fel a választott CND VINYLUX árnyalatot, hogy a benne lévő pigmentek és oldószereket tökéletesen elegyedjenek, így a tartósság, szín és minőség is tökéletes lesz. Vigyél fel minden körmödre 1-1 réteget.
  Miután végeztél az első körrel, ismételd meg, minden körömre vigyél fel még egy réteget. Az első réteg biztosítja a megfelelő tapadást a körömlemezhez, a második réteg pedig a megfelelő színmélységet (amennyiben teljesen fedő színről beszélünk).
Hagyd száradni egy kicsit a színes réteget, majd pár perc elteltével vidd fel a választott CND VINYLUX Top Coat fedőlakkot. Ez lehet Weekly, Gel Effekt, illetve további effekt fedőlakkok.
Az elkészült lakkozásnak adj 8,5 percet, utána kész is! Arra ügyelj, hogy ilyenkor a felvitt lakkozás még sérülékeny lehet, így mindenképp óvatosan érdemes mindennel bánni.
A száradást meggyorsíthatod a CND SolarSpeed Spray segítségével!
Legutolsó lépésként pedig nincs is más hátra, mint megmutatni nekünk csodás munkáid!
Tartalomhoz tartozó címkék: körömlakk