A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Elfogadom

Nyomdázós 1x1

A körömdíszítési megoldások tárháza nagyjából végtelen, megannyi opció közül választhatunk, ha nem egyszínű körmökkel szeretnénk távozni a körmösünktől, vagy épp otthon nem egy szimpla lakkozást szeretnénk magunknak készíteni.
Vannak, akik akár ecsettel és szabadkézzel is festőket megszégyenítő módon tudnak alkotni, és vannak, akik inkább egyszerűbb megoldással próbálnak valami pluszt a körmökbe csempészni. Ilyen lehet például egy-egy glitter, kő vagy akár matrica felapplikálása a körmökre, de ehhez nyújt hatalmas segítséget a körömnyomda is.

A nyomdázás kellékei:
➤ :YOURS nyomdalemez
➤ :YOURS HALO Stamper nyomdapárna
➤ lehúzókártya (semmi esetben sem fém, az megkarcolja a lemezt)
➤ :YOURS nyomdalakk
➤ türelem és gyakorlás
➤ köröm, amire nyomdázhatunk

A nyomdázás előnye:
➤ rengeteg minta közül választhatunk
➤ a lemez (megfelelő használat mellett) nem sérül, így lényegében végtelen alkalommal felhasználható
➤ gyors megoldás (van, akinek már az elejétől, van, akinek csak sok gyakorlás után)

Hogyan nyomdázzunk?
Miután kiválasztottuk a mintát, amit a körmeinken szeretnénk viszontlátni, először óvatosan töröljük át a nyomdalemezt, illetve arról is győződjünk meg, hogy a nyomdapárnán sincs semmilyen szösz vagy lakkmaradék. A nyomdalemezen a kívánt mintát fessük be lakkal, majd a felesleget húzzuk le a lehúzó kártyával. A mintára nyomjuk rá vagy görgessük át rajta a nyomdapárnát, ezután pedig a nyomdapárnán levő mintát nyomjuk rá a körmeinkre. 

Tippek:
➤ A köröm melletti bőrt akár folyékony latexszel, lehúzható alappal körbekenhetjük, így megkönnyítve a nyomdázás utáni "takarítást".
➤ Nyomdalakk helyett használhatunk glittert, krómport is, ezeket érdemes ragacsos rétegre nyomni, hiszen abban tudnak igazán megtapadni.
➤ A nyomdapárnát, ha elkerülhető, sose töröljük át alkoholos termékkel, főleg az átlátszót ne, hiszen így pont azt a tulajdonságát veszíti el, ami miatt használjuk. Ugyanis opálos lesz. Érdemes inkább például szöszleszedő hengerrel átmenni rajta.
➤ Akár több mintát is használhatunk egy körmön, ügyesen lehet rétegezni is az összeillő mintákat.
➤ Kombinálhatjuk más díszítési technikákkal, díszítő eszközökkel.
➤ Több lakkot használva átmenet nyomdázást is készíthetünk. Arra érdemes odafigyelni, hogy a két lakk átmenetét jól mossuk össze a lehúzó kártyával.
 

Tartalomhoz tartozó címkék: körömdíszítés