A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Elfogadom

LASHUS Lash Lift Essentials Kit - Szempillalifting kezdőcsomag

77.420 Ft 72.990 Ft (57.472 Ft + ÁFA)
4.430 Ft 6%
Mennyiség:
Cikkszám: 5060216728612
Gyártó: LashUs
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 72.990,00 Ft/db
Várható szállítás: 2024. április 19.
Nem értékelt

Szempillalifitng egyszerűen a LASHUS Lift Essentials kit csomaggal. 

Ez a csomag minden terméket tartalmaz, amire a szempillaliftinghez szükséged van. Ehhez a csomaghoz ingyenes online képzés is tartozik, hogy tökéletesen és magabiztosan használd majd a termékeket. A képzést itt érheted el. A képzésről a megrendelést követően fogsz további tájékoztatást és linket kapni e-mailben. 

Mi tartalmaz a csomag?

Gyors szállítás
Állandó támogatás
Prémium minőség

Leírás

A LASHUS szempilla liftingről

LASHUS professzionális, megbízható szempilla márka Nagy-Britanniából, amely az őszinteségre, becsületességre és hitelességre épít. Azért alapították, hogy minden nő varázslatosnak és mesésnek érezze magát.

Évtizedes tapasztalattal és professzionális szempilla termékek használatával, a LASHUS alapítói valóban ismerik a szempillákat. Két évvel a kutatások és tesztelés, fejlesztés után büszkén mutatjuk be nektek az úttörő, és kímélő szempilla lifting kezelést. A szükségtelen kémia anyagokat tartalmazó összetevők kihagyásával és a tartó erő tökéletesítésével a LASHUS gyengéd, mégis tartós összetétellel rendelkezik. Szempillalifting festéssel mindössze két lépésben, ráadásul a Lift & Fix Lotion a szemöldök laminálásra is tökéletes. 

LASHUS egyenletesen megemel, hosszabbít és dúsít, ezért a szempillák hosszabbnak és dúsabbnak tűnnek minden kezelés alkalmával, így te és vendéged egyaránt megbízhattok a kezelésben. Akár a klasszikus, természetes tekintet, akár a drámai végeredmény híve a vendég, a LASHUS kezelés után kinyílik a tekintet! 

• Légy magabiztos!

• Légy gyönyörű!

• Légy része valami IGAZInak!

• Légy büszke, hogy a LASHUS-t választottad!

Online képzés

A LashUS termékek használata szakképesítést igényel. De ezen túl is fontos tudni, hogy minden márka és termékcsalád egyedi, más az összetétele és máshogy kell használni. 

A LashUS szempillalifting és szemöldök laminálás online képzést minden vásárlónknak ajánljuk, hogy magabiztosan használják a termékeket. A termékcsomagokhoz a képzést ingyenesen biztosítjuk, melynek részleteit a vásárlást követően e-mailben fogod megkapni. 

Kattints ide a szempillalifitng képzés vagy ide a szemöldök laminálás képzés megtekintéséhez. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!