A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Elfogadom

LashUs pillaemelő eszköz

7.690 Ft (6.055 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
Cikkszám: 5060216725123
Gyártó: LashUs
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 7.690,00 Ft/db
Várható szállítás: 2024. július 23.
Nem értékelt

A professzionális LASHUS pilla emelő eszköz segítségével elválaszthatod és megigazíthatod a a már párnára ragasztott szempillákat, illetve a segítségével tudod óvatosan felemelni majd őket onnan.

A LASHUS a szempilla szolgáltatások jövője.

Professzionális, rozsdamentes, fertőtleníthető. 

Gyors szállítás
Állandó támogatás
Prémium minőség

Leírás

A LASHUS szempilla liftingről

LASHUS professzionális, megbízható szempilla márka Nagy-Britanniából, amely az őszinteségre, becsületességre és hitelességre épít. Azért alapították, hogy minden nő varázslatosnak és mesésnek érezze magát.

Évtizedes tapasztalattal és professzionális szempilla termékek használatával, a LASHUS alapítói valóban ismerik a szempillákat. Két évvel a kutatások és tesztelés, fejlesztés után büszkén mutatjuk be nektek az úttörő, és kímélő szempilla lifting kezelést. A szükségtelen kémia anyagokat tartalmazó összetevők kihagyásával és a tartó erő tökéletesítésével a LASHUS gyengéd, mégis tartós összetétellel rendelkezik. 

LASHUS egyenletesen megemel, hosszabbít és dúsít, ezért a szempillák hosszabbnak és dúsabbnak tűnnek minden kezelés alkalmával, így te és vendéged egyaránt megbízhattok a kezelésben. Akár a klasszikus, természetes tekintet, akár a drámai végeredmény híve a vendég, a LASHUS kezelés után kinyílik a tekintet! 

• Légy magabiztos!

• Légy gyönyörű!

• Légy része valami IGAZInak!

• Légy büszke, hogy a LASHUS-t választottad!

Online képzés

A LashUS termékek használata szakképesítést igényel. De ezen túl is fontos tudni, hogy minden márka és termékcsalád egyedi, más az összetétele és máshogy kell használni. 

A LashUS szempillalifting és szemöldök laminálás online képzést minden vásárlónknak ajánljuk, hogy magabiztosan használják a termékeket. A termékcsomagokhoz a képzést ingyenesen biztosítjuk, melynek részleteit a vásárlást követően e-mailben fogod megkapni. 

Kattints ide a szempillalifitng képzés vagy ide a szemöldök laminálás képzés megtekintéséhez. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!