A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Elfogadom

LASHUS STRONG és HAGYOMÁNYOS szilikon ívalakító párna ragasztó - hozd ki a legjobbat a szempillákból!

 

A LASHUS hisz a vásárlók igényeinek megvalósításában! A csapat keményen dolgozott a színfalak mögött, hogy elhozza számodra az új Strong Shield Adhesive szilikon párna ragasztót, még gyorsabb száradással, még erősebb tartással! A hagyományos és a Strong ragasztót egyaránt úgy alkották meg, hogy figyelembe vették a vásárlói igényeket, ám van néhány lényeges különbség a két termék között, melyek különböző felhasználási igényekhez igazodnak.

Hagyományos Shield Adhesive ragasztó:

  • Normál szempillákhoz: A normál szempillák rögzítésére szolgál, és azokon minden alkalommal egyenletes és precíz végeredményt biztosít.
  • Vízzel oldható: Az egyszerű eltávolítás garantált, mivel a ragasztó oldódik vízben, így a kezelés utáni bőr tisztítása gyors és egyszerű.
  • Ricinusolajos infúzió: A ricinusolaj kondicionáló tulajdonságainak köszönhetően nemcsak a helyén tartja a szempillákat, hanem táplálja is azokat.

ÚJ, Strong Shield Adhesive ragasztó:

  • Fokozott erősség: A Strong Shield Adhesive a következő szintre emeli a szempillák tapadását, erősebb tartást biztosítva, ami különösen előnyös a rövid, makacs és durva szempillák esetében.
  • Innovatív csomagolás: Könnyen használható, csőrös tubusban érkezik, amely minimálisra csökkenti a hulladékot és a levegőnek való kitettséget, megakadályozza a termék besűrűsödését, és minden alkalommal biztosítja a sima felvitelt.
  • Több kezelés tubusonként: 5 ml helyett 7 ml termékkel több szolgáltatást nyújthatsz, így ez egy költséghatékony választás a sok vendéggel rendelkező szakemberek számára.
  • Gyorsan száradó összetétel: Tapasztalt szakemberek számára készült, akik a hatékonyságot keresik a minőségi kompromisszumok nélkül. A Strong Shield Adhesive gyorsan szárad, lépést tartva a szakértelmeddel.

Így hozd meg a helyes döntést:

  • A hagyományos és Strong Shield Adhesive közötti döntést a vendégek szempillájának minősége, a szakember képességei, tapasztaltsága és gyorsasága egyaránt befolyásolja.
  • A hagyományos Shield Adhesive szilikon ívalakító párna ragasztó továbbra is kiváló opció azon szakemberek számára, akik számára a tápláló összetétel, könnyű felvitel az elsődleges szempont, illetve tökéletes választás kezdő szakemberek számára is.
  • A Strong Shield Adhesive szilikon ívalakító párna ragasztó ideális olyan szakembereknek, akik erősebb tartást igénylő, kihívást jelentő szempillákkal dolgoznak. Gyorsan száradó összetétele és megnövelt mennyisége a sűrű napirenddel rendelkező szakemberek számára, akik munkájuk minőségének feláldozása nélkül törekszenek a hatékonyságra.

 

HAGYOMÁNYOS SHIELD ADHESIVE SZILIKON PÁRNA RAGASZTÓ

Kosárba

 

STRONG SHIELD ADHESIVE SZILIKON PÁRNA RAGASZTÓ

 

Forrás: Sweet Squared