A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Lashus Vendégkártya

2.990 Ft (2.354 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
Cikkszám: lu-client25_HU
Gyártó: Wax:One
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 119,60 Ft/db
Várható szállítás: 2023. december 06.
Nem értékelt

Praktikusan hajtható, A4 méretű vendégkártya, melynek kitöltésével a vendég beleegyezését adja a kezeléshez, te pedig nyomon követheted vendéged kedvenc szolgáltatásait. A vendégkártyát a letölthető dokumentumok fülön te is letöltheted és kinyomtathatod, vagy rendeld meg tőlünk a kész változatot. 

A LASHUS a szempilla szolgáltatások jövője.

25 db

Gyors szállítás
Állandó támogatás
Prémium minőség

Leírás

A LASHUS szempilla liftingről

LASHUS professzionális, megbízható szempilla márka Nagy-Britanniából, amely az őszinteségre, becsületességre és hitelességre épít. Azért alapították, hogy minden nő varázslatosnak és mesésnek érezze magát.

Évtizedes tapasztalattal és professzionális szempilla termékek használatával, a LASHUS alapítói valóban ismerik a szempillákat. Két évvel a kutatások és tesztelés, fejlesztés után büszkén mutatjuk be nektek az úttörő, és kímélő szempilla lifting kezelést. A szükségtelen kémia anyagokat tartalmazó összetevők kihagyásával és a tartó erő tökéletesítésével a LASHUS gyengéd, mégis tartós összetétellel rendelkezik. 

LASHUS egyenletesen megemel, hosszabbít és dúsít, ezért a szempillák hosszabbnak és dúsabbnak tűnnek minden kezelés alkalmával, így te és vendéged egyaránt megbízhattok a kezelésben. Akár a klasszikus, természetes tekintet, akár a drámai végeredmény híve a vendég, a LASHUS kezelés után kinyílik a tekintet! 

• Légy magabiztos!

• Légy gyönyörű!

• Légy része valami IGAZInak!

• Légy büszke, hogy a LASHUS-t választottad!

Videók

Ismerd meg a LASHUS szempilla lifting szolgáltatást!

Íme a LASHUS szempilla lifting kezelés lépésről lépésre

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!