A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Elfogadom

Lecenté

Ragyogás, csillogás, selyemfény, szuper minták

Miben más a Lecenté? A Lecenté nem csak egy glittermárka. Olyan termékeket gyárt, melyek a legmagasabb színvonalat képviselik, így a termékek biztonságosak és prémium minőségűek. Minden Lecenté glitter, por, fólia állatkísérlet mentes, sosem tesztelik állatokon.

Valósítsd meg álmaid körmét a Lecenté termékek segítségével! A különböző szemcseméretű, árnyalatú glittereket akár a teljes körömre is szórhatod, vagy gél lakkba keverheted, átmenetet készíthetsz velük. A lehetőségek tárháza szinte végtelen. A fóliák segítségével különböző mintákat, hatásokat érhetsz el. Vidd fel a teljes körömre, vagy gyűrd össze és nyomkodd foltokban a ragacsos rétegbe.

Glitterek

Ultra fine, Holographic, Micro, Iridescent, Multi Glitz, és ez még nem minden. Miért érnéd be egy típussal? Legyen színes, akár a szivárvány, ragyogjanak a körmök a különböző méretű glitterek segítségével. Cukorka hatásért köttesd a Top Coattal, készíts velük mintákat. Keverd őket, alkosd meg egyedi kombinációidat.

Fóliák

Vendégeid egyedi és gyönyörű körmökkel távoznak minden alkalommal szalonodból. Ehhez nem kell más, mint egy (az összes) Lecenté fólia, egy kicsapódási réteg és már kezdődhet is a körömdíszítés. Akár teljes körömre, akár foltokban, a köröm egy-egy részére felütögetve is használhatod őket. A tökéletes tapadást a Stick It! segítségével biztosíthatod.

Ecsetek

Hosszú, rövid, tömött, pufi, vékony, ferde. Megannyi ecset, megannyi megoldáshoz. Vékony vonalak elkészítéséhez, porok felviteléhez, one stroke technikához, strasszok felviteléhez kínál termékeket a márka, hogy vendégeid kérését a lehető legprofesszionálisabb ecsetekkel valósíthasd meg.

Rendezés: