A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Elfogadom

Lecenté Rose Gold Chrome Powder

2.990 Ft (2.354 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
Cikkszám: 5055480717547
Gyártó: Lecenté
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 1.495,00 Ft/g
Várható szállítás: 2024. május 27.
Nem értékelt

Különleges, sokoldalú és könnyen használható króm por!

A Lecenté Chrome porok a legfinomabb szemcsékből állnak. Az ezüst króm por valódi ezüstöt tartalmaz. A Lecenté Layer It! lakkal együtt kell használni őket, hogy megfelelő tapadást biztosítsunk és így éred a valódi króm hatást. A második megköttetett CND Shellac gél lakkra vigyél fel egy réteg Lecenté Layer It! alapozó zselét, majd köttesd CND LED lámpában "3" programon 60 másodpercig és végül vidd fel a króm port egy kozmetikai szivacs vagy applikátor segítségével. Végül borítsd a körmöt a választott CND Shellac fedőlakkal és azt is köttesd meg a CND LED lámpában. A króm porok és a Lecenté Layer it! használata nem befolyásolja a CND Shellac gél lakk oldhatóságát!

Gyors szállítás
Állandó támogatás
Prémium minőség

Paraméterek

Glitter fajtája Króm por
Válassz szín szerint! Arany/sárga

Leírás

Ismerd meg a Lecenté márkát

Ha azt gondolod, hogy minden glitter azonos – most kiábrándítunk! Mint körmös szakemberek, mind tudjuk, hogy mennyire fontos a megfelelő termékek megvásárlása, fontos, hogy jó nevű márkákkal és forgalmazókkal dolgozzunk. Szeretjük tudni, hogy azonos gondolkodású emberek állnak a márkák mögött is, szem előtt tartva a te egészségedet és a biztonságodat! Miért van mégis az, hogy a körmösök nem figyelnek annyira a glitterek minőségére?

Maria Cientanni, a Lecenté kreatív igazgatója és társtulajdonosa megosztja veled, hogy miért fontos a megfelelő glitter megvásárlása, a megfelelő forgalmazótól: “A körömcsillámok professzionális termékek - úgy, mint a por-folyadék és a zselé is. Mint minden professzionális terméknél, itt is fontos, hogy hogyan készül az, hiszen a végén a vendéged körmén landol!”

Íme néhány ok, hogy miért fontos, hogy megfelelő minőségű glittert válaszd, miben különbözök a Lecenté a többi glittertől:

  • Az olcsóbb glittereket nem megbízható gyártók készítik - nem a professzionalitást tartják szem előtt, nem készülnek olyan magas színvonalon, ahogyan a Lecenté termékei. A Lecenté csillámokat precízen vágták, nincsenek durva élek, ezáltal a körmösök még jobban és pontosabban tudnak dolgozni
  • Minden Lecenté glitter rendelkezik MSDS (biztonsági) adatlappal és összetevőkkel a terméken. Ha egy glitter nem rendelkezik ilyennel, nem felel meg a célnak. Ha elbizonytalanodnál, gondolj arra, hogy milyen híred lesz, ha a vendéged allergiás lesz az összetevőkre.
  • A Lecenté glitterek 100%-ig tiszta csillámok - kevés ilyen van. A másodosztályú glitterek szinte bármit tartalmazhatnak - igen, még fertőzéseket és bacikat is. Néhány még üveget, veszélyes fémeket is akár. Nyugodj meg, minket érdekel a te egészséged és biztonságod, így a Lecenté termékek csak glittert és glittert rejtenek.
  • A Lecenté csillogása ellenáll az oldószereknek, ami azt jelenti, hogy nem kopik ki a szín alatta, nem sérül a szín, ha oldószerrel találkozik, akkor sem, ha például a CND Shellac gél lakkban található anyagokkal érintkezik. Nem minden glitter rendelkezik ezzel a tulajdonsággal.
  • A Lecenté glitterek nem tartalmaznak ftalátokat, a CIPSA követelményeinek megfelelően. Ez azt jelenti, hogy a Lecenté glittereket könnyebb eltávolítani, ellenben a többi piacon lévő glitterrel szemben, így a ftalátok hiánya miatt így nincs szükség hőhatásra és erős oldószerekre.
  • A Lecenté követi a GMP elveit (Good Manufacturing Practices), így a Lecenté termékei a legmagasabb színvonalon készülnek. Többek között: minden Lecenté terméket biztonságos és tiszta környezetben gyártanak és tárolnak, szennyződésektől mentes helyeken. A felszerelések, amelyekkel a glittereket készítik, szintén szuper tiszták és megfelelnek minden elvárásnak. A személyzet az évek óta tartó folyamatos oktatás után már tudja, hogyan készítse el a legjobb minőségű glittereket, neked! A nyers hozzávalókat a megfelelő helyen tárolják, megőrizve őket a legjobb formában. Komoly gyártási folyamat során készülnek a termékek, szigorú előírások előzik meg a készítést. Minden glitter azonos, köszönhetően a laboratóriumi vizsgálatoknak. Minden címke tartalmazza azokat az információkat, amikre szükséged van.
  • Környezetbarát vagy? Mi igen! Követjük az  ISO 9001/14001 rendeletet. Ez azt jelenti, hogy termékeink a legmagasabb színvonalon készülnek, a lehető legkevesebb környezeti kárral!
  • A Lecenté glitterek 95%-ban allergén mentesek, használatuk biztonságos - köszönhetően a komplex elkészítésüknek.

Itt az ideje, hogy csillogj!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!