A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Lecenté Smooth It! glitterborító zselé

5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
Cikkszám: 5055480717974
Gyártó: Lecenté
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 399,33 Ft/ml
Várható szállítás: 2022. november 29.
Nem értékelt

 A Lecenté Smooth It! a Chunky glitterek tökéletes kiegészítője. Ezentúl nem csak por+folyadék és zselé rendszerekbe beépítve gyönyörködhetsz vastagabb, illetve hajlított glittereinkben, hanem a Smooth It! segítségével CND Shellac és Creative Play gél lakkok felett is beépített hatást érhetsz el.

Előnyei:
• akkor sem kell lemondanod a chunky glitterekről, ha leginkább a CND Shellac és Creative Play gél lakkjait használod
• tartást ad a körmöknek, az épített körmökhöz hasonlóan erős
• elrejti a természetes körömfelszín egyenetlenségeit
• formázható, emellett sima felületet képez a gél lakkozás és a glitterek felett
• oldható, de a szolgáltatásod leoldási idejéhez számolj rá +15 percet
• UV és LED fényen is köt

FONTOS! 
A Smooth It! nem fedőfény, nem top, fölé mindenképp használd az általad választott rendszer (Shellac, Shellac Luxe vagy Creative Play gél lakk) fedőfényét.

Gyors szállítás
Állandó támogatás
Prémium minőség

Leírás

Használata CND Shellac-kal lépésről-lépésre

 1. Készítsd elő a körmöket a P.E.P. lépései szerint. 
 2. Vigyél fel egy vékony réteg CND Shellac alaplakkot. 
 3. Ezután vigyél fel két réteg CND Shellac színes lakkot, mindkét réteget köttesd meg CND LED lámpában. 
 4. Helyezd fel az általad választott glittereket a Shellac-ra, ha szükséges, narancsfa pálcával igazítsd őket a helyükre.
 5. A Smooth It! ecsetének csak egyik oldalán legyen az anyagból, és ezt úgy vidd fel a glitterek fölé, hogy az ecset ne érjen a glitterekhez.
 6. Ha úgy látod, hogy a glitterek mindegyike tökéletes borítást kapott, köttesd a 3-as fokozaton.
 7. Borítsd a körmöt a választott CND Shellac Top Coat fedőlakkal és azt is köttesd meg a CND LED lámpában. 
 8. Távolítsd el a kicsapódási réteget 99%-os Isopropyl alkohollal átitatott szálmentes törlővel. 

A LECENTÉ-ről

Ha azt gondolod, hogy minden glitter azonos – most kiábrándítunk!

Mint körmös szakemberek, mind tudjuk, hogy mennyire fontos a megfelelő termékek megvásárlása, fontos, hogy jó nevű márkákkal és forgalmazókkal dolgozzunk. Szeretjük tudni, hogy azonos gondolkodású emberek állnak a márkák mögött is, szem előtt tartva a te egészségedet és a biztonságodat! Miért van mégis az, hogy a körmösök nem figyelnek annyira a glitterek minőségére?

Maria Cientanni, a Lecenté kreatív igazgatója és társtulajdonosa megosztja veled, hogy miért fontos a megfelelő glitter megvásárlása, a megfelelő forgalmazótól: “A körömcsillámok professzionális termékek - úgy, mint a por-folyadék és a zselé is. Mint minden professzionális terméknél, itt is fontos, hogy hogyan készül az, hiszen a végén a vendéged körmén landol!”

Íme néhány ok, hogy miért fontos, hogy megfelelő minőségű glittert válaszd, miben különbözök a Lecenté a többi glittertől.

 • Az olcsóbb glittereket nem megbízható gyártók készítik - nem a professzionalitást tartják szem előtt, nem készülnek olyan magas színvonalon, ahogyan a Lecenté termékei. A Lecenté csillámokat precízen vágták, nincsenek durva élek, ezáltal a körmösök még jobban és pontosabban tudnak dolgozni
 • Minden Lecenté glitter rendelkezik MSDS (biztonsági) adatlappal és összetevőkkel a terméken. Ha egy glitter nem rendelkezik ilyennel, nem felel meg a célnak. Ha elbizonytalanodnál, gondolj arra, hogy milyen híred lesz, ha a vendéged allergiás lesz az összetevőkre.
 • A Lecenté glitterek 100%-ig tiszta csillámok - kevés ilyen van. A másodosztályú glitterek szinte bármit tartalmazhatnak - igen, még fertőzéseket és bacikat is. Néhány még üveget, veszélyes fémeket is akár. Nyugodj meg, minket érdekel a te egészséged és biztonságod, így a Lecenté termékek csak glittert és glittert rejtenek.         smiley
 • A Lecenté csillogása ellenáll az oldószereknek, ami azt jelenti, hogy nem kopik ki a szín alatta, nem sérül a szín, ha oldószerrel találkozik, akkor sem, ha például a CND Shellac-ban található anyagokkal érintkezik. Nem minden glitter rendelkezik ezzel a tulajdonsággal.
 • A Lecenté glitterek nem tartalmaznak ftalátokat, a CIPSA követelményeinek megfelelően. Ez azt jelenti, hogy a Lecenté glittereket könnyebb eltávolítani, ellenben a többi piacon lévő glitterrel szemben, így a ftalátok hiánya miatt így nincs szükség hőhatásra és erős oldószerekre.
 • A Lecenté követi a GMP elveit (Good Manufacturing Practices), így a Lecenté termékei a legmagasabb színvonalon készülnek. Többek között: minden Lecenté terméket biztonságos és tiszta környezetben gyártanak és tárolnak, szennyződésektől mentes helyeken. A felszerelések, amelyekkel a glittereket készítik, szintén szuper tiszták és megfelelnek minden elvárásnak. A személyzet az évek óta tartó folyamatos oktatás után már tudja, hogyan készítse el a legjobb minőségű glittereket, neked! A nyers hozzávalókat a megfelelő helyen tárolják, megőrizve őket a legjobb formában. Komoly gyártási folyamat során készülnek a termékek, szigorú előírások előzik meg a készítést. Minden glitter azonos, köszönhetően a laboratóriumi vizsgálatoknak. Minden címke tartalmazza azokat az információkat, amikre szükséged van.
 • Környezetbarát vagy? Mi igen! Követjük az  ISO 9001/14001 rendeletet. Ez azt jelenti, hogy termékeink a legmagasabb színvonalon készülnek, a lehető legkevesebb környezeti kárral!
 • A Lecenté glitterek 95%-ban allergén mentesek, használatuk biztonságos - köszönhetően a komplex elkészítésüknek.
 • A magas színvonal bármilyen rendszerrel működik: CND Shellac-kal, CND Vinylux és Creative Play körömlakkal is. Itt az ideje, hogy csillogj!

Látod, kilenc érv amellett, hogy professzionális terméket használj!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!