A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Elfogadom

CND

A CND a körömipar leginnovatívabb és legmegbízhatóbb márkája. Küldetésünk egyszerű: a professzionális felhasználók (körmösök) számára a legjobb termékeket, oktatásokat és támogatást biztosítani - a legjobb, prémium körömszolgáltatásokért. Több mint 40 éve úttörő a professzionális körömápolásban. Az eredeti CND Shellac gél lakk szinte minden országban jelen van, prémium és professzionális szalonszolgáltatást kínál. Az ikonikus körömmárka az összes termékét saját maga fejleszti és teszteli az USA legmodernebb laboratóriumában, hogy minden magas színvonalú globális előírást betartsanak. Ezzel biztosítják a CND márkával dolgozó szakembereknek, hogy a legmagasabb hírnévvel és integritással rendelkező márkát használják.
 

Miért válaszd a CND márkát?

✓ Amerikai, prémium márka
✓ A CND nem károsítja a természetes körmöket
✓ A leggyorsabban eltávolítható gél lakk a világon
✓ Több mint 150 szín
✓ Gél lakk, körömlakk és műkörömépítő rendszerek
✓ Díjnyertes, innovatív összetételű termékek
✓ Világszínvonalú oktatás
✓ Vegán és állatkísérletmentes
 

CND Shellac, a világ #1 számú gél lakkja

Az 5 legfontosabb ok, hogy miért a CND SHELLAC a legjobb választás:

✓ Akár 3 hétig tartós viselet. *
✓ 2 gyorsabb leoldás más márkák gél lakkjaihoz képest.
✓ Lenyűgöző kristályfény.
✓ Könnyű felvitel.
✓ A vendég körme minden folyamat során ép és egészséges marad. **

A CND SHELLAC Base Coat alaplakk, Color Coat színes lakk, Top Coat fedőfény és a CND LED lámpa együttes használatával olyan hatást érsz el, mint semmilyen más márkával. Készíts hetekig fényes körmöket a természetes köröm sérülése nélkül! **

12 káros összetevő mentes. Nem tartalmaz toluolt, kámfort, formaldehidet, Di-butil-ftalátot (DBP), formaldehid gyantát, xilént, parabéneket, etil-toszilamidot, trifenilfoszfátot (TPP), MIT-t, állati eredetű összetevőket és glutént.

* CND SHELLAC Wear Extender Base Coat alaplakk használatával.
** Az előírásoknak megfelelő használat esetén, rendszerben használva. 

CND Vinylux, a tartós ápoló körömlakk

Legyen gyors és tartós a körömlakkozásod!

A CND VINYLUX forradalmi, 7 napig lepattogás nélkül tökéletesen tartó körömlakk, melyet 2013 óta világszerte használnak professzionális körmösök és otthoni felhasználók egyaránt. A szabadalmaztatott CND VINYLUX formula számos technológia kombinációja, ez teszi a terméket igazán egyedivé: a továbbfejlesztett, légáteresztő keratin, E-vitamin és jojoba olaj keverékét tartalmazó ápoló összetétel kényezteti a körmöket. A PROLIGHT technilógia növeli a körömlakk tartósságát, természetes fény hatására. Nincs szükség UV vagy LED fényre, hiszen 8 és fél perc alatt levegőn tökéletesen megszárad.*

Körömbarát termékcsalád, használata során a körömlemezt nem bufizzuk, így a köröm a teljes folyamat során egészséges és ép marad. 7 káros összetevő mentes. Nem tartalmaz toluolt, kámfort, formaldehidet, ftalátokat (DBP), formaldehid gyantát, xilént és metil-etil-ketont (MEK).

*Az előírásoknak megfelelő használat esetén, rendszerben használva.

CND Plexigel, ecsetes műkörömépítés

Se tégely. Se tubus. Csak ecset és tisztaság.

Javíts. Formázz. Erősíts. Építs.

A CND PLEXIGEL sokoldalú, kényelmes műkörömépítő rendszer, amely több mint 3 héten át tartós körmöket biztosít*, legyen szó akár a természetes köröm megerősítéséről, vagy hosszú körmök építéséről. A termékcsalád tökéletesen kombinálható a CND SHELLAC rendszerrel, a végeredmény hibátlan lesz! Tökéletes választás, bármekkora szakmai tapasztalattal rendelkezel. 

12 káros összetevő mentes. Nem tartalmaz formaldehidet, tulént, DBP-t, kámfort, formaldehid gyantát, xilént, parabéneket, etil-toszilamidot, TPP-t, MIT-t, állati eredetű összetevőket és glutént.

* Az előírásnak megfelelő használat esetén, rendszerben használva.

Rendezés: