A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Elfogadom

Davines

Davines - Fenntartható Szépség

A Davines egy 1983-ban alapított családi vállalkozás, amely mára a professzionális hajápolás egyik legelismertebb, 90 országban működő prémium boutiqe brand-je lett. 

"A szépséget, fenntarthatóságot és környezettudatosságot szem előtt tartva, arra akarjuk ösztönözni az embereket, hogy törődjenek magukkal és környezetükkel, foglalkozzanak a mindennapokban olyan dolgokkal, amiket szeretnek."

Környezettudatos csomagolás

Élelmiszeripari lélegző műanyagok, FSC tanúsítvánnyal rendelkező, újrahasznosítható papír, növényi tinta - csak néhány példa az alkalmazott anyagokból, hogy a fenntartható szépségápolás megvalósuljon.

Zero Impact

A Davines termékeket kizárólag megújuló energiaforrások használatával állítják elő, a CO2 kibocsátást pedig erdők telepítésével teljes mértékben kompenzálják, így nem károsítja környezetünket a gyártás során. Ezért a termékek hivatalosan is "zero impact" logóval ellátottak.

Természetes Alapanyagok

A lehető legmagasabb, válogatott természetesalapanyag tartalom, vegán termékcsaládok - kizárólag parabén- és szulfátmentes - professzionális hatásfokú termékek, nem tartalmaznak kőolaj származékokat és nem tesztelték őket állatokon.
Minden Davines termék 85% feletti természetes alapanyag tartalommal büszkélkedhet, de több 98-100%-ban természetes alapanyagú termékkel találkozhatsz.

Rendezés: