A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Elfogadom

LashUs

Emeld ki! Mutasd meg! Ez gyönyörű! Igéző tekintet, melyre minden nő vágyik!

Forradalmi megoldás a varázslatos szempillákért - LashUs szempilla lifting. A természetes szempillákat már a tövektől megemelheted, így azok hosszabbnak és dúsabbnak látszanak, akár 6-8 héten át. Könnyed pillák, igéző, tiszta tekintet. 
Felejtsd el, amit eddig a szempilla kezelésekről tudtál. Képzeld el, hogy nehéz, műanyag seprűk, ragasztó és más allergizáló anyag nélkül varázsolsz vendégeidnek idéző tekinteteket. Természetes szépség - a LashUs szempillalifting ennek a lehetőségét adja egyenesen a kezedbe.

Megemel, kiemel, megmutat, izgalmasabbá tesz. Forradalmian új megoldás, azoknak a vendégeidnek is nyugodtan ajánlhatod, akik korábban sem a műszempillát, sem a szempilladauert nem érezték komfortosnak, allergiás reakciókra panaszkodtak, vagy érzékenyen reagált bőrük a használt anyagokra. 

A LashUs egy professzionális szempillamárka. Az eredménye egy tartós, de gyengéd formula, a LashUs Lift&Fix Lotion, mellyel már a tövektől egyenletesen megemelheted a pillákat, extra tartást adva azoknak. A szempilla lifting kezelés utolsó lépése a festés, amely nem csak a felső, hanem az alsó szempillákat is kiemeli. Ehhez megannyi prémium eszköz áll a rendelkedésedre a márka kínálatában!

Rendezés: