A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Elfogadom

Ideje, hogy a WAX:ONE márkával szőrteleníts!

Az emberek vágya a szép, selymes, puha tapintású bőrre már az ősidők óta a levegőben volt. A szőrtelenítés egészen az ókorig nyúlik vissza és sokszor nem riadtak vissza a legfájdalmasabb módszerektől sem. A szépségért meg kell szenvedni, mondták – de nem a WAX:ONE márkával!

A WAX:ONE szőrtelenítő waxokkal élmény is lehet a szőrtelenítés, hiszen szinte fájdalommentes szolgáltatást tudsz vele kínálni vendégeidnek. Fontos tudnod, hogy kizárólag szépségipari szakemberek számára értékesítjük a termékeket!

Ezt a szuper termékcsaládot Angliában fejlesztette ki egy évtizedes tapasztalattal rendelkező, szépségipari szakemberekből álló csapat. Megvizsgálták a hagyományos gyantázás buktatóit, hibáit és ezekre kifejlesztettek egy megoldást, a WAX:ONE márkát. Egyszerűség, hatékonyság és innováció jellemzi a WAX:ONE szőrtelenítő rendszert, bármilyen bőrfelületre tökéletesen illeszkedik és segítségével eltávolíthatóak a legkisebb szőrszálak is.

Miért válaszd a WAX:ONE-t?

  • Két egyszerű szőrtelenítő wax a test teljes szőrtelenítéséhez
  • Gyorsan olvad és a wax állaga végig egyenletes marad (nem válik csomóssá, szemcséssé)
  • Szupergyorsan felvihető, így a szolgáltatás ideje lerövidül
  • Nagyon vékony felvitel, így kevesebb termékre lesz szükséged a szőrtelenítéshez
  • Fantasztikus tapadás, mely nem ragad a bőrre, csak a szőrre és tövétől távolítja el azt
  • A rugalmas wax tökéletesen illeszkedik a test vonalához, nem törik és csökkenti a benőtt szőrszálak kockázatát, kellemesebb élményt nyújt
  • Alacsony munkahőmérséklet és a gyantamentes formula tökéletes az érzékeny bőrű vendégek számára is

Gyere el WAX:ONE anyaghasználati képzésünkre!

A WAX:ONE termékcsalád használatát világszínvonalú, magyar nyelvű, brit oktatással támogatjuk. A kurzusokat többnyire Budapesten tartjuk, erről érdeklődj Tóth László kollégánknál a +36 70 639 7417-es telefonszámon vagy a laszlo.toth@xbeautygroup.hu e-mail címen.

WAX:ONE Hot wax

Prémium minősége, gyantamentessége és alacsony munkahőmérséklete miatt ez a wax tökéletes az érzékeny bőrre és a test kisebb, érzékeny területeire. A granulátum kb. 58°C-on felmelegszik, spatulával kell vékonyan felvinni a bőrfelületre és lehúzócsík nélkül kell eltávolítani. Nem irritálja a bőrt, így akár többször is visszatérhetsz ugyan arra a területre, ha szükséges.

Fontos! A WAX:ONE Hot wax felvitele előtt tisztítsd meg a bőrt a Clean bőrfelület tisztítóval és puhítsd a bőrt a Smooth ápolóval. Ezen lépések után kezdd el felvinni a Hot waxot.

WAX:ONE Strip wax

Prémium, gyantamentes wax, amit lehúzócsíkkal kell eltávolítani a felületről. Ideális munkahőmérséklete 68°C. Nagyon gazdaságos és nem hagy ragacsos maradványt a bőrön. Ideális a test nagyobb felületeit szőrteleníteni vele, például a lábakat, a karokat vagy a mellkast.

Szakemberek mondták a WAX:ONE márkáról:

„Nagyon szeretem a Wax One termékeket. Az egyik nagy kedvencem a HOT Wax, mert nagyszerűen elhet vele dolgozni, hatékony és kíméletesen lehet vele gyantázni. Az illata mennyei :) és nem allergizálja a bőrt.” - Molnár Katalin, xbeautypro.hu

Rendezés: