A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Wax:One

Legyen a szőrtelenítés élmény - szakembernek és vendégnek egyaránt!

Számtalan szőrtelenítési megoldás található a piacon, amely fájdalommentes és kényelmes, azonban olyan, mellyel az eredmény a gyantázás tökéletes végeredményéhez hasonlítható, annak kellemetlen hatásai nélkül, nem volt elérhető a márkák kínálatában.
Eddig. Magyarországon is elérhető a brit WAX:ONE, melynek használatával hosszan tartó, bársonyosan sima bőrrel ajándékozhatod meg vendégeid.

A WAX:ONE egy forradalmian új termék, összetevői között nem található meg a fenyőgyanta - ez az összetevő számos embernél allergiás reakciót vált ki, így ennek a fenyőgyanta kihagyása a WAX:ONE termékcsalád kifejlesztése során kiemelt szerepet kapott. A WAX:ONE waxok nem tapadnak a bőrre, csak a szőrre, így még az intim területek kezelése is élmény lesz a vendég számára. Az érzékszerveknek is kedvez, csodás kék színe gyönyörködteti a szemet és grépfrút, kivi illata belengi az egész szalont.

Prémium márka, elérhető áron - a wax kiválóan tapad, egyenletesen olvad, megtartja állagát, anélkül, hogy szemcséssé és darabossá válna.
Gazdaságos - vékony rétegben érdemes dolgozni az agyaggal, Gyorsan, egyenletesen olvad, rugalmas, követi a test vonalati. A munka hatékony, több vendéget tudsz fogadni ugyanannyi idő alatt.
Gyors megoldás - növeld szolgáltatásaid számát, ezáltal bevételed is!
Tudatos választás - érzékeny bőrre is tökéletes megoldás. Rendszerben használható, a márka kínálatában MINDEN megtalálható, ami egy wax szőrtelenítéshez szükséges. A lehető legkisebb fájdalommal jár.

Adj élményt ajándékba!

Rendezés: