A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Elfogadom

Milyen a hajad?

Segítünk a hajadnak megfelelő termék kiválasztásában! Próbáld átgondolni, hogy mi jellemzi igazán a hajad állapotát. Van konkrét problémád, amit szeretnél megoldani vagy csak a hajad típusának megfelelő terméket keresel? Ha több állítás is igaz a hajadra, akkor válaszd azt, amelyik a leginkább jellemzi a pillanatnyi állapotát!

A hajadnak olyan termékekre van szüksége, amelyek megoldást jelentenek az érzékeny, irritált fejbőr problémáira. Nyugtatják és táplálják a fejbőrt.
A hajadnak olyan termékekre van szüksége, amelyek természetes hatóanyagokkal javítják a haj textúráját, kezelhetővé, könnyen kifésülhetővé és simává varázsolják a hajat.
A hajadnak olyan termékekre van szüksége, amelyek javítják a haj színtartását, fényt adnak, élénkítik vagy árnyalják a hajszínt.
A hajadnak olyan termékekre van szüksége, melyek elasztikussá, rugalmassá és természetesen teltté varázsolják fürtjeidet. Könnyen kezelhetővé teszik a hajat és párás levegő esetén is megőrzi hajad a formáját.
A hajadnak olyan termékekre van szüksége, amelyek gyengéden táplálják, erősítik a hajat. Megakadályozzák a hajvégek töredezését és védelmet nyújtanak a külső behatások ellen.
A hajadnak a hullást megelőző termékekre van szüksége, vagy olyanokra, amelyek megoldást jelentenek a hajhullás legjellemzőbb fajtáira. Olyan termékekre van szükséged, amelyek képesek az időszakos, általános-genetikus és a hormonokkal összefüggő hajhullás megelőzésére és kezelésére.
A hajadnak olyan termékekre van szüksége, amelyek természetes hatóanyagokkal helyreállítják a sérült szerkezetet, táplálják és élettel telivé varázsolják a hajat.
A hajadnak olyan termékekre van szüksége, amelyek megoldást jelentenek a korpás problémákra, melyek akár hajhulláshoz is vezetnek. Hajadat és fejbőrödet egyaránt kezelni kell.
A hajadnak olyan termékekre van szüksége, amelyek méregtelenítést végeznek a fejbőrön, eltávolítják a makacs szennyeződéseket a hajról és fejbőrről.
A hajadnak olyan termékekre van szüksége, amelyek mélyen hidratálják és lágyítják a hajat. Vastagító hatásuk van és egészséges külsőt biztosítanak a hajnak.
A hajadnak olyan termékekre van szüksége, amelyek tömeget és kezelhetőséget kölcsönöznek a gyenge tartású hajnak.
A hajadnak olyan termékekre van szüksége, amelyek nem nehezítik el a leggyengébb hajat sem, kezelhetővé és formázhatóvá varázsolva azt.
A hajadnak olyan termékekre van szüksége, amelyek megoldást jelentenek a zsíros haj és faggyús fejbőr problémájára. Fontos a fejbőr pH-jának helyreállítása, a zsíros lerakódások eltávolítása és a haj felfrissítése.
Rendezés: