A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Elfogadom

Wax:one egy tartályos wax melegítő

49.990 Ft (39.362 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
Cikkszám: 5060735887593
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 27.
Nem értékelt

Ha szeretnél egy megbízható és profi társat a waxolásban, akkor a wax:one wax melegítő jó választás. Az innovatív, magasított tartályoknak köszönhetően a wax ultra gyorsan felmelegszik, és hamar használatra kész. Az érintőpanel segítségével akár fokonként tudod növelni vagy csökkenteni a hőmérsékletet. A tartállyal akár strip és hot waxot is melegíthetsz.

A wax:one prémium minőségű, gyantamentes szőrtelenítő wax család. 

A wax:one melegítő számos praktikus és különleges tulajdonsággal rendelkezik:

 • digitális kijelző, hőfokonként állítható hőmérséklet
 • beállítás memória
 • innovatív technológia, gyors melegedés
 • energiatakarékos készenléti üzemmód
 • a wax:one eszköztisztítóval egyszerűen tisztán tartható
Gyors szállítás
Állandó támogatás
Prémium minőség

Leírás

A WAX:ONE termékekről

A wax:one eljárás egy egyszerű, lépésről lépésre elsajátítható módszeren alapul, melyek a prémium minőségű, kipróbált és letesztelt termékcsaláddal tökéletesen működnek. Ez biztosítja, hogy a szakember és a vendég számára egyaránt kellemes élmény legyen a waxolás, a vendég bőre pedig tökéletesen sima és bársonyos legyen.

A wax:one kifejlesztésekor számunkra az volt a legfontosabb, hogy:

 •  Egyszerű, átlátható és könnyen érthető termékcsaládot hozzunk létre, mely a tudományon alapul. 
 •  Könnyen érthető és követhető technikai oktatásokat és folyamatos támogatást biztosítsunk vásárlóinknak, hogy magabiztosan és sikeresen használják termékeinket 
 •  Szinten tartsuk az egyes szolgáltatások anyagköltségeit, biztosítva a prémium terméket és a lehető legtöbb hasznot a szakembereknek. 
 •  A lehető legjobb minőségű összetevőket használjuk fel, a legjobb szőrtelenítési élmény és eredmény érdekében.
 •  A vendég kényelmesen érezze magát, így a velünk dolgozó szakemberek stabil, visszatérő vendégkört építhessenek, ezzel a saját üzletüket fejlesztve.

 FONTOS

 • A wax:one alacsony hőmérsékleten használható, így kellemes érzés a vendégeidnek, sosem éreznek forróságot a bőrükön. 
 • A wax:one egyik összetevője szintetikus gyanta, emiatt nagyon jól tapad a szőrszálakhoz és az anyag állaga egyöntetű (a melegítőben és szobahőmérsékleten is egységes, nem darabos). 
 • A wax:one tökéletes megoldás az érzékenybőrű vendégeknek is. A termékcsalád nem tartalmaz gyantát (fenyőgyantát), számos olyan összetevőt (pl. glyceryl rosinate), melyek a hagyományos szőrtelenítő gyantákban megtalálhatók. Ez azt jelenti, hogy sokkal kisebb a bőrérzékenység, irritáció vagy allergia esélye. A wax:one így ideális megoldás lehet olyan vendégeknek is, akiknek a bőrén korábban nem kívánt bőrreakciók keletkeztek a gyantázástól. 

A wax:one termékek viszkozitása alacsony, a hígabb állag teszi lehetővéa szuper vékony rétegben valófelvitelt még alacsony hőmérsékleten is. A híg gyanta egyenletesen terül és gyorsan, teljesen körülveszi még a legfinomabb szőrszálakat is, így alaposan, tőtől tépi ki őket.Így nincs beszakadt szőrszál, nincs benőtt szőrszál, gyors a szolgáltatás és a bőr tartósan sima marad. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!