A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Wax:One Hot wax

9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
Cikkszám: 5060216720869
Gyártó: Wax:One
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 12,49 Ft/g
Várható szállítás: 2022. december 06.
9

Frissítő grépfrút és kivi illatú, prémium minőségű, gyanta mentes wax. Alacsony hőmérsékleten is könnyű vele dolgozni. Tökéletes választás érzékeny bőrre is.

A wax:one prémium minőségű, gyantamentes szőrtelenítő wax. 

A granulátum gyorsan felmelegszik a wax:one melegítőben, ajánlott hőmérséklete a helyiségtől és a levegő hőmérsékletétől függően kb. 58 °C.

 • Csak ERRE AZ EGY waxra van szükséged minden érzékeny és intim terület kezeléshez
 • Lehúzócsík NÉLKÜL kell használni
 • Alacsony hőmérsékleten dolgozhatsz vele, nem irritálja a bőrt, így akár többször is felvihetsz waxot ugyanarra a területre, ha szükséges.
 • Használd együtt a többi wax:onetermékkel – wax:oneCLEAN (tisztítás) és wax:one SMOOTH (bőrpuhítás) szükséges az optimális eredmény és a vendég kényelme érdekében.

800 g

Gyors szállítás
Állandó támogatás
Prémium minőség

Leírás

A wax:one Hot Waxról

Prémium wax, híg és egységes állagú, mely a leggyengébb, legfinomabb szőrszálakra is megfelelően tapad. Gyantamentes, alacsonyhőmérsékelten lehet vele dolgozni, tökéletes megoldás érzékeny bőrre és intim területekre.

Gyönyörű sötétkék, gyöngyházfényű csillogás – tökéletesen látszik a bőrőn, így biztosan minden szőrszálat és wax maradványt el tudsz távolítani a bőrről, mely használat után teljesen sima lesz.

 • Egyszerű, vékony, egyenletes felvitel
 • Csak ERRE AZ EGY waxra van szükséged minden érzékeny és intim terület kezeléshez  
 • Alacsony hőmérsékleten dolgozhatsz vele, nem irritálja a bőrt, így akár többször is felvihetsz waxot ugyanarra a területre, ha szükséges.
 • Használd együtt a többi wax:onetermékkel – wax:one CLEAN (tisztítás) és wax:one SMOOTH (bőrpuhítás) szükséges az optimális eredmény és a vendég kényelme érdekében.

A wax:one Hot Wax használata

wax:one Hot Waxot bármilyen irányban felviheted a bőrre, a szőrszálak növekedési irányától függetlenül. A felvitel irányát az határozza meg, hogy hol van a legnagyobb szőrtelen felület. A felvitel spatulával történik úgy, hogy a spatulát úgy kell tartani, mint egy tollat és határozott nyomással szétoszlatod a waxot a szőrtelen terület irányába. Itt hagysz egy kis peremet, mellyel egyszerűen és kényelmesen lehúzhatod a waxot a bőrről.  

1. Tisztítsd meg a bőrt, használj wax:one CLEAN-nel átitatott nedves vattalapocskát.

2. Gumikesztyűs kézzel vigyél fel wax:one SMOOTH ápoló olajat az érintett területre és körülötte lévő bőrre, majd töröld le az esetleges maradékot száraz papírtörlővel. 

3. Vizsgáld meg a kezelendő területet, és döntsd el, hogy milyen irányban, merről fogsz dolgozni. Mindig a szőrtelen terület irányából kell lehúznod a felvitt waxot. 

4. Vegyél fel spatulával a területnek megfelelő mennyiségű wax:one Hot Waxot.***Fontos, hogy sose mártsd a waxba újra a spatulát***

5. Határozott nyomással vidd fel a waxot a szőrtelen terület irányába. Itt hagyj egy kis peremet, mellyel egyszerűen és kényelmesen lehúzhatod a waxot a bőrről.

6. A wax legyen a bőrön egyenletes vastagságú, a csík körvonala határozott, és a csík mérete legyen a lehúzáshoz megfelelő, hogy könnyen meg tudd fogni a szélét, és kényelmesen lehúzhasd a bőrről.

7. Nyugodtan vigyél fel egymás után több területre waxot, hogy gyorsabban tudj dolgozni. Praktikus arcon 2 helyre, hónalj és bikini waxolás esetén akár 4 területre egyszerre felvinni a waxot.

8. Feszítsd ki a vendég bőrét amennyire csak tudod a lehető legközelebb a wax széléhez, ahonnan lefogod húzni a waxot. Jól ragadd meg a wax szélét és határozott mozdulattal tépd le a felvitt waxot a bőrről a test vonalát követve, azzal párhuzamosan. Ne felfelé tépd le a waxot, úgy beszakadhatnak a szőrszálak.

9. Ismételd meg a fenti lépéseket, hogy a teljes terület szőrtelen legyen. Ismételd meg a wax:one SMOOTH felvitelét a kezelés alatt, ha szükséges.

10. Gumikesztyűs kézzel ismét vigyél fel wax:one SMOOTH ápoló olajat a waxolást követően.

wax:one Hot Waxot használhatod arcra, hónaljra, minden intim területre, mellkasra vagy hátra is. Tökéletes minden bőrtípusra. 

Ez a videó részletesen bemutatja a wax:one Hot wax használatát:

A Wax:one termékekről

wax:one eljárás egy egyszerű, lépésről lépésre elsajátítható módszeren alapul, melyek a prémium minőségű, kipróbált és letesztelt termékcsaláddal tökéletesen működnek. Ez biztosítja, hogy a szakember és a vendég számára egyaránt kellemes élmény legyen a waxolás, a vendég bőre pedig tökéletesen sima és bársonyos legyen.

wax:one kifejlesztésekor számunkra az volt a legfontosabb, hogy  

* Egyszerű, átlátható és könnyen érthető termékcsaládot hozzunk létre, mely a tudományon alapul. 

* Könnyen érthető és követhető technikai oktatásokat és folyamatos támogatást biztosítsunk vásárlóinknak, hogy magabiztosan és sikeresen használják termékeinket 

* Szinten tartsuk az egyes szolgáltatások anyagköltségeit, biztosítva a prémium terméket és a lehető legtöbb hasznot a szakembereknek. 

* A lehető legjobb minőségű összetevőket használjuk fel, a legjobb szőrtelenítési élmény és eredmény érdekében.

* A vendég kényelmesen érezze magát, így a velünk dolgozó szakemberek stabil, visszatérő vendégkört építhessenek, ezzel a saját üzletüket fejlesztve. 

 • wax:one alacsony hőmérsékleten használható, így kellemes érzés a vendégeidnek, sosem éreznek forróságot a bőrükön. 
 • wax:one egyik összetevője szintetikus gyanta, emiatt nagyon jól tapad a szőrszálakhoz és az anyag állaga egyöntetű (a melegítőben és szobahőmérsékleten is egységes, nem darabos). 
 • wax:one tökéletes megoldás az érzékenybőrű vendégeknek is. A termékcsalád nem tartalmaz gyantát (fenyőgyantát), számos olyan összetevőt (pl. glyceryl rosinate), melyek a hagyományos szőrtelenítő gyantákban megtalálhatók. Ez azt jelenti, hogy sokkal kisebb a bőrérzékenység, irritáció vagy allergia esélye. A wax:one így ideális megoldás lehet olyan vendégeknek is, akiknek a bőrén korábban nem kívánt bőrreakciók keletkeztek a gyantázástól. 

wax:one termékek viszkozitása alacsony, a hígabb állag teszi lehetővéa szuper vékony rétegben valófelvitelt még alacsony hőmérsékleten is. A híg gyanta egyenletesen terül és gyorsan, teljesen körülveszi még a legfinomabb szőrszálakat is, így alaposan, tőtől tépi ki őket.Így nincs beszakadt szőrszál, nincs benőtt szőrszál, gyors a szolgáltatás és a bőr tartósan sima marad. 

Videók

Ismerd meg a wax:one termékcsaládot!

Ez a videó részletesen bemutatja a wax:one Hot wax használatát:

Ez a videó részletesen bemutatja a wax:one Strip wax használatát:

Még több videót találsz You tube csatornánkon, kattints ide.

Vélemények

5.00
9 értékelés
(9)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2022. 09. 03.
Kiváló szőrtelenítő, jól tapad, kevésbé jár fájdalommal, kellemes illatú termék.
|
2022. 08. 06.
A vendégeim nagyon szeretik a friss illatát, én pedig imádok vele doldozni!
|
2022. 06. 17.
Nagyon szeretek a Hot waxxal dolgozni. Kitűnő az állaga, kellemes az illata. A waxolás után puha, selymes marad a bőr. Szuper termék.
|
2022. 03. 14.
Szuper, csak ezzel dolgozom! A vendégek is oda vannak érte! Köszönöm az oktatást és a sok segítséget! :)
|
2022. 03. 02.
Nagyon jó vele dolgozni, a vendégek is nagyon szeretik!
|
2022. 02. 26.
Szuper wax,a legjobb.
|
2021. 09. 20.
Ez a wax megváltoztatta a szőrtelenítést a szalonomban. A vendégeim imádják, higiénikus és nincs többé gyantaszag a szalonomban! IMÁDOM!
|
2021. 08. 24.
Nagyon szeretem a Wax One termékeket. Az egyik nagy kedvencem a HOT Wax, mert nagyszerűen elhet vele dolgozni, hatékony és kíméletesen lehet vele gyantázni. Az illata mennyei :) és nem allergizálja a bőrt
|
2021. 02. 02.
Tényleg a kedvenc gyantám. Szinte nem is érzem a gyantázást és imádom a szalon illatát, mikor belépek.