A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Elfogadom

CND SHELLAC - Neked mi jut eszedbe róla?

 

Prémium minőség. Gyönyörű, időtálló színek. Természetesen vékony, tartós bevonat. És neked mi jut eszedbe róla?

Nekünk gondoskodás. Minőség. A CND SHELLAC nem véletlenül lett világszerte piacvezető márka. 12 káros összetevőtől mentes összetétele, a hibátlan oldhatóság, a gyönyörű, telt színek és az elegáns, áttetsző árnyalatok az egész világon meghódították a szíveket és a kezeket. Nem csak a szakemberekét, de a vendégekét is egyaránt. Új és meglévő vásárlók, vendégek lelkes felhasználói a termékcsaládnak és nem véletlenül! Összeszedjük neked pontokba, hogy miért is van ez.

 

  • Nincs reszelés = A természetes köröm ép és egészséges szolgáltatás előtt, alatt és után is

A CND SHELLAC összetétele és a CND SCRUBFRESH előkészítő folyadék együttesen teszik lehetővé, hogy a CND SHELLAC gél lakk tökéletesen megtapadjon a természetes körömlemez felszínén anélkül, hogy azon reszelővel kis barázdákat ejtenénk. Így a természetes körömlemezen nem ejtünk kis sérüléseket - ez egyrészt a körömlemeznek is szuper, hiszen egészséges és sértetlen marad, másrészt a kis barázdák gátolják a leoldást, és megnövelik annak időtartamát, hiszen a körömre kerülő bevonat beleül ezekbe a kis résekbe. 

Nincs reszelés a leoldás során sem! A CND SHELLAC gél lakkozás a CND OFFLY FAST ápoló leoldó folyadéksegítségével tökéletesen eltávolítható, és ehhez nem kell a legfelső réteget sem megreszelni. A CND SHELLAC gél lakk rétegekben a kötés során apró alagutak keletkeznek, ezek segítik a különböző olajok, oxigén, nedvesség bejutását a körömlemezig, ám ezek vannak a segítségünkre az oldás során is, így a leoldófolyadékban levő anyagok mind áthatolnak a rétegeken és tökéletes eltávolítást tesznek lehetővé. Reszelés nélkül! Így a körömlemez felszínéhez egyetlen folyamat során sem ér reszelő vagy bármilyen fém eszköz.

  • Rendszerszintű használat - CND az elejétől a végéig!

A CND a rendszereit úgy fejleszti ki, hogy az előkészítéstől egészen az utolsó mozzanatokig egymáshoz kifejlesztett termékekkel végezhesd a szolgáltatásaid. Egyrészt minden esetben így lesz optimális a minőség, tartósság, kötés és fény, másrészt így garantálhatod te is és mi is vendégeidnek a prémium szolgáltatást és minőséget.

A CND SHELLAC gél lakkozás 4 alapvető pillére: CND SHELLAC alaplakk, CND SHELLAC színek, CND SHELLAC fedőlakk és CND LED lámpa. A CND LED lámpa az előre programozott, szabadalmaztatott kötési rendszerével elengedhetlen a CND UV/LED fényre kötő rendszereinek használatánál, mert csak ezzel garantálható az optimális kötés, más esetben alul- vagy túlköttetés léphet fel.

Kezdjük a legelejéről!

A körmök alapos előkészítést igényelnek - ez a körömre letapadt bőr eltávolítását, alapos manikűrt jelent és természetes a körömlemez alapos átdörzsölését a CND SCRUBFRESH előkészítő folyadékkal. Ez a folyadék elengedhetetlen - elősegíti a tökéletes tapadást, ideiglenes vízelvonó hatású folyadék. 
A CND SHELLAC Base Coat alaplakk tapadássegítő összetétele a CND SCRUBFRESH előkészítővel együtt éri el a megfelelő tapadást a természetes körömlemezen, anélkül, hogy a körömfelszínt reszelni kellene. 
A CND SHELLAC színes gél lakkok első rétege biztosítja a megfelelő tapadást az alaplakkhoz, míg a második réteg segít elérni a kívánt színmélységet, telítettséget és tökéletes effektet.
A CND SHELLAC Top Coat fedőlakkok biztosítják a gél lakkozás védelmét, tartósságát, a karcmentes és magas fényű finist. A segítségükkel személyre szabhatod szolgáltatásod, hiszen minden vendéged számára a megfelelő fedőlakk kiválasztásával megnövelheted a gél lakkozás tartósságát és a prémium minőséget.

 

  • Kompatibilis a többi CND rendszerrel

A CND SHELLAC tökéletes választás a különböző CND műkörömépítő rendszerekre! Miután megépítetted vendégeid körmét a megfelelő műkörömépítő rendszerrel, a CND SHELLAC gél lakk színekkel tökéletessé teheted munkád! Ha csak egy vékony megerősítést készítesz a CND PLEXIGEL Shaper építőzselével, azon is tökéletesen fog mutatni a CND SHELLAC gél lakkozásod! Nem pattog le, nem kopik meg, és hosszú hetekig csodás körmöket viselhetnek vendégeid!

 

  • Személyre szabott szolgáltatás

A különböző CND SHELLAC alapok és fedők lehetővé teszik, hogy vendégeid aktivitásának, életvitelének, körömminőségének megfelelően válaszd ki a szükséges anyagokat, így biztosan garantálhatod a tartós körmöket.

 

Mit mivel társíts?

A CND SHELLAC hagyományos Base Coat tökéletes a CND XPress5 fedőlakkal, ha erős körmű vendégekre használod, és tökéletes választás a Jolly Joker fedőlakkhoz is, ami a CND SHELLAC ORIGINAL fedőlakk. A CND SHELLAC Wear Extender alaplakkot pedig az extra tartósságért a CND SHELLAC Duraforce fedőlakkal párosítsd!

 

  • Kiváló díszítéshez!

A CND SHELLAC színek magas pigmentáltsága lehetővé teszi, hogy különböző díszítéseket készíts velük - akár nyomdázáshoz is használhatod őket! Emellett a layering technika segítségével megannyi új árnyalatot alkothatsz meg, új "recepteket" készíthetsz - ehhez nem is kell mást tenned, mint egy teljesen fedő és egy áttetszőbb árnyalatot egymásra rétegezned és így kész is egy új árnyalat! Csak ne felejtsd el felírni a "recepted", hogy máskor is elkészíthesd! A CND SHELLAC gél lakkok kicsapódási rétege ezen felül plusz díszítéseknek is teret ad, hiszen a fóliák, glitterek tökéletesen beletapadnak a ragacsos rétegbe, így nincs szükség plusz "ragasztóra".

  • Nem csak kézre!

A CND SHELLAC árnyalatai közel megegyeznek a CND VINYLUX levegőre száradó körömlakk árnyalataival, ám néha a vendégek a lábukra is gél lakkozást kérnek, és ehhez a CND SHELLAC gél lakk és a CND LED lámpa tökéletes párosa remek segítséged lesz. Lábon a körmök nem igazán kerülnek igénybevételre, így ott a CND SHELLAC jóval tartósabb, mint kézen, így vendégeid akár egy nyaralás során is végig élvezhetik a csodás lábfej látványát. A CND LED lámpa levehető tálcája segítségedre van a pedikűr és gél lakkozás elkészítése során és megkönnyíti a munkát.

 

  • Évekig hű társaid!

A megfelelő tárolási módszerekkel CND SHELLAC termékeid hosszú évekig hű társaid lesznek. Fontos, hogy hőtől és napfénytől elzárva, az üveg nyakát alaposan letisztítva tárold a termékeket. A nyakon lerakódott termék egy idő után gátolja a megfelelő záródást, ez pedig az üvegben lévő oldószerek folyamatos párolgásához és az anyag besűrűsödéséhez vezet - fontos, hogy ezek a termékek nem hígíthatók, hiszen az megváltoztatja az összetételt, és egyszerűbb megelőzni a problémát, mint szembesülni a nem használható termék látványával. Minden alkalom előtt alaposan rázd fel a színeket, így az oldószerek és pigmentek megfelelően elegyednek és egységesen fogynak az üvegből, ezzel szintén elkerülheted a sűrűsödést. 

 

CND Shellac | LoveCND Nails | Official UK Store | CND™

Tartalomhoz tartozó címkék: CND gél lakk Shellac CND