A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Elfogadom

Gelish ProHesion por-folyadék műkörömépítő por Crystal Clear átlátszó 23 g

4.490 Ft (3.535 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
Cikkszám: 1116
Gyártó: Gelish
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 22.
Nem értékelt

Hosszabb. Erősebb. Szebb körmök.

A Gelish ProHesion por-folyadék építőport a legújabb technológiával fejlesztették ki, így biztosítja a kiváló minőséget és az ultrafinom, buborékmentes felvitelt. Lehetővé teszi az erős, tartós és rugalmas épített körmöket a vendéged számára, miközben egyszerű, illetve problémamentes felvitelt nyújt számodra. Ez segít lecsökkenteni a reszelési időt. Az optimalizált hibrid molekulák erősebb kötést biztosítanak a természetes körömhöz, durva savas előkészítők használata nélkül. A Gelish ProHesion por-folyadék rendszer ideális választás az érzékenyebb körmű vendégek számára.

A Gelish ProHesion a többi por-folyadék rendszerhez képest:

  • gyorsabban köt meg,
  • jobban tapad,
  • buborékmentes felvitelt biztosít és
  • kellemesebb illattal jár.
Gyors szállítás
Állandó támogatás
Prémium minőség

Leírás

A Gelish ProHesion por-folyadék rendszer használata:

1. lépés: Alapos manikűr után formázd meg a természetes körmöket, majd óvatosan bufizd meg a természetes körmöket 100 grit erősségű bufferrel.

2. lépés: Távolítsd el a port és tisztítsd meg a körmöket Gelish Nail Surface Cleanse körömelőkészítő és fixáló folyadékkal átitatott szálmentes törlőlappal.

3. lépés: Vigyél fel a körmökre Gelish ph Bond körömelőkészítő folyadékot, majd vigyél fel egy vékony réteg Gelish ProBond savmentes primert.

4. lépés: (Opcionális!) Helyezd fel a Gelish Perfetto por-folyadék sablont, ha hosszabb körmöket szeretnél építeni.

5. lépés: Mártsd az ecseted a por-folyadék liquidbe, majd vegyél fel egy gombócot a Gelish ProHesion por-folyadék építőpor tégelyéből.

6. lépés: Helyezd a körömre a gombócot és nyomó mozdulatokkal oszlasd el a köröm felületén. Ismételd meg a felvitelt, ha több por-folyadék por szükséges, ügyelve a C ív megformálására.

7. lépés: Formázd meg a körmöket 150 grit erősségű reszelővel és egy finomabb reszelővel pedig reszeld át az épített köröm felületét.

8. lépés: Ha a vendéged megmosta a kezét, akkor felviheted a Gelish Top It Off fedőlakkot vagy a kívánt színes gél lakkot és fedőlakkot.

9. lépés: A szolgáltatás végén mindig masszírozz be a köröm körülötti bőrbe Gelish Nourish kutikulaápoló olajat.

Összetevők

Polyethylmethacrylate, Polymethyl Methacrylate, Benzoyl Peroxide, Silica

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!