A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

RevitaLash

Az erős szempillák kulcsa

Ismerd meg a RevitaLash márkát, melyet szemész orvosok fejlesztettek ki, és melyet a szerelem hívott életre!
2006-ban egyetlen szempilla szérummal kezdődött a RevitaLash története, melyet az alapító, dr. Brinkenhoff felesége, Gayle iránti szerelme és gondoskodása ihletett. Ennek a kivételes terméknek a kifejlesztésével segítette feleségét a mellrák elleni hősies küzdelemben. Szerették volna másokkal is megosztani a gyönyörűen megnőtt szempillái fölött érzett örömét.

Azóta RevitaLash kínálata egész sor megoldás-orientált készítménnyel bővült, amelyek felélesztik a természetes szépséget, növelik a nők önbizalmát, miközben folyamatosan támogatják a mellrák kutatás ügyét.

Szempilla

Az eredeti és egyetlen, szemész orvos által fejlesztett szempilla szérum, mely még szebbé teszi a szempilláidat és megvédi őket a töredezéstől - ez a RevitaLash Advanced. Az egészséges, gyönyörű és természetes pillák lehetnek mesésebbek, dúsabbak, feketébbek is, a RevitaLash Primer és Szempillaspirál 2-in-1 megoldással.

Szemöldök

A RevitaBrow Advanced, mely egy eredeti, szemész orvos által kifejlesztett szemöldökszérum, szebb és dúsabb szemöldököt eredményez, miközben segít a természetes szemöldök egészségének megőrzésében. A tökéletes hatás érdekében a RevitaLash szemöldökformázó zselé áll rendelkezésre, amely fixálja, formázza és kiemeli a szemöldököt - azonnali, hosszan tartó és drámai hatás!

Kozmetikumok, eszközök

Hidratáló primer az arcra, hatékony sminkeltávolító micellás víz, vagy a formázáshoz egy csipesz? Az AquaBlur primer és Micellás víz hatékony és kíméletes megoldás a maguk területén, olajos és ragacsos érzet nélkül.

Rendezés: