A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Elfogadom

X Beauty Group Partnerprogram

Kedves Vásárlónk!

Számunkra a bizalmad és az elégedettséged a legfontosabb, ezért létrehoztuk az X Beauty Group partnerprogramját (továbbiakban: Partnerprogram), amely 2019. január 1-jétől visszavonásig érvényes. A Partnerprogram keretein belül lehetőséged van hűségpontok gyűjtésére és vásárláskor azonnali kedvezményekre egyaránt. A partnerprogramhoz való csatlakozás előfeltétele a szakirányú képesítésednek igazolása, amelyet el kell küldened a x@xbeautygroup.hu e-mail címre. Ha már korábban eljuttattad hozzánk a bizonyítványod másolatát, akkor nem szükséges újraküldened. Amennyiben a szépségszalon üzemeltető cég vagy egyéni vállalkozás, a Partnerprogramban való részvétel feltétele a fenti szakképesítéssel rendelkező munkavállaló foglalkoztatása. A Partnerprogramon belül 4 vásárlói csoportot különböztetünk meg.

 

 

Standard csoport

A csoportba való besorolás feltétele a szakirányú képesítésednek az igazolása, továbbá bruttó 100 000 Ft értékű kezdő vásárlás, ezt követően pedig évente bruttó 400 000 Ft értékű vásárlás. A Standard csoport tagjaként a vásárlásod értékének 10%-a hűségpontként kerül rögzítésre a webáruházban minden teljes árú termék1 után. Először a Standard csoportba kerül be mindenki, aki legalább 100 000 Ft értékben vásárol. Ezt követően, a további vásárlások után lehetőség van magasabb kategóriába lépni. 

 

 

Business csoport

A csoporthoz való besorolás feltétele a szakirányú képesítésednek az igazolása, sikeresen elvégzett Certified Shellac PRO2 képzés, továbbá bruttó 1 000 000 Ft értékű éves vásárlás. A Business csoport tagjaként a vásárlásod értékéből azonnali 5% kedvezményt biztosítunk teljes árú termékekből1 és a kedvezményes érték 10%-a pedig hűségpontként kerül rögzítésre a webáruházban. További előnyök: új termékeket, kollekciókat előbb vásárolhatsz meg és 20% kedvezményt biztosítunk a képzések áraiból.

 

 

Prémium csoport

A csoporthoz való besorolás feltétele a szakirányú képesítésednek az igazolása, sikeresen elvégzett Certified Shellac PRO2 képzés, továbbá bruttó 1 500 000 Ft értékű éves vásárlás. A Prémium csoport tagjaként a vásárlásod értékéből azonnali 10% kedvezményt biztosítunk teljes árú termékeinkből1 és a kedvezményes érték 10%-a pedig hűségpontként kerül rögzítésre a webáruházban. További előnyök: új termékeket, kollekciókat előbb vásárolhatsz meg más vásárlóknál és 20% kedvezményt biztosítunk szalonberendezések, reklámanyagok és képzések áraiból. Továbbá a szalonod dekorálásához elkészítjük a matricáid kreatív elemeit.

 

VIP csoport

A csoporthoz való besorolás feltétele a szakirányú képesítésednek az igazolása, sikeresen elvégzett Certified Shellac PRO2 képzés, továbbá bruttó 5 000 000 Ft értékű éves vásárlás. VIP Partnereinknek egyedi kedvezményeket biztosítunk.

 

 

Táblázat letöltéséhez kattints ide. 

1Egyes teljes árú termékek, különösen a YOURS és Lecenté márkájú termékek nem képezik a partnerprogram részét, így azok vásárlása esetén a Partnerprogram sem kedvezményt, sem hűségpontot nem biztosít. 

2A Certified Shellac PRO képzéssel egyenértékű minden olyan az X Beauty Group által szervezett márkalapképzés, amely a nem kézápoló, műkörömépítő vagy lábápoló vásárlóinknak szól. Így például kozmetikus, szempillastylist partnereink a Waxone továbbképzés, illetve a LashUS továbbképzés elvégzését követően kerülhetnek a Business, Premium vagy VIP Partner kategóriába. 

A partnerprogramban kizárólag szakirányú képesítéssel rendelkező vásárlók vehetnek részt. Amennyiben a partner szépségszalont üzemeltető cég vagy egyéni vállalkozás, a partnerprogramban való részvétel feltétele legalább egy szakképesítéssel rendelkező munkavállaló foglalkoztatása. 

 1. A partnerprogram 2019. január 1-jétől visszavonásig érvényes. Az X-Beauty kft. fenntartja a jogot a partnerprogram részvételi feltételeinek és egyes kategóriáinak, besorolásainak előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. 
 2. A partnerprogram indulásakor a jelenlegi partnereket 2018. évi átlagos vásárlásaik és 2018. december 31-én ismert adataik alapján kategóriákba soroljuk. Az adott kategóriába kerülés feltétele a kategóriát meghatározó előírások mindegyikének teljesítése. Amennyiben a feltételek egyike nem teljesül, azt kell vizsgálni, hogy a partner az eggyel alacsonyabb kategóriába besorolható-e.
 3. A partnerprogram indulását követően az adott kategóriában akkor maradhat a partner – élvezve az ahhoz tartozó kedvezményeket és egyéb előnyöket, – ha a kategória feltételei az adott évben teljesülnek. A feltételeket a következő év első napján vizsgáljuk. Amennyiben a feltételek nem teljesülnek, a partner eggyel lejjebbi kategóriába kerül besorolásra. Amennyiben egy feljebbi kategória feltételei teljesülnek, a partner eggyel feljebbi kategóriába kerül besorolásra. Pl. ha a Standard partner elvégzi a Certified Shellac PRO képzést és vásárlási értéke meghaladja a bruttó 1 000 000 Ft-ot, akkor a Business kategóriába kerül. Ha a Standard partner elvégzi a Certified Shellac PRO képzést és vásárlási értéke nem éri el az 1 000 000 Ft-ot, akkor Standard kategóriában marad. Ha a Standard partner elvégzi a Certified Shellac PRO képzést és vásárlási értéke nem éri el a 400 000 Ft-ot sem, akkor nem részesül a partner program előnyeiből.
 4. Új partnerek az első vásárlásuk alkalmával csatlakozhatnak a partnerprogramhoz a vásárlási értéktől függően.
 5. Azok a partnerek, akik a Standard kategóriába nem sorolhatók be, mert nem teljesítik Standard kategória feltételeit, nem vesznek részt a partnerprogramban.
 6. Azok a partnerek, akik nem végezték el a nemzetközi Certified Shellac PRO képzést, vagy az egyes márkákhoz kapcsolódó alapvető (melyet Magyarországon kizárólag az X Beauty Group és egyes partnerei nyújtanak) kizárólag a Standard kategóriába sorolhatók be. 

Kedvezmények, hűségpontok szerzése és azok jóváírása

Vásárolj üzletünkben vagy www.xbeautypro.hu webáruházunkban (továbbiakban: webáruház), hogy bekerülj a Partnerprogram megfelelő csoportjába.

A vásárlásaid után járó hűségpontokat a Webáruház rögzíti. A hűségpontok a rendelés teljesítését követően kerülnek rögzítésre a vásárlói fiókodban. A már megszerzett hűségpontjaid számát a Webáruházban folyamatosan nyomon követheted. 

Egyes promóciós időszakokban, különösen Glamour napokon, illetve olyan időszakokban, amikor a webáruházban általános kedvezményt biztosítunk, a hűségpontok gyűjtése és beváltása szünetel. A Partnerprogram kedvezményei ebben az időszakban nem elérhetők, más kedvezménnyel nem összevonhatók. 

Csoportok közötti mozgás

Ha a jelenlegi csoportod minden feltétele teljesült, akkor évente megvizsgáljuk, hogy eggyel magasabb csoportba besorolható vagy-e. Amennyiben a jelenlegi csoportod feltételeinek egyike nem teljesül, akkor évente megvizsgáljuk, hogy eggyel alacsonyabb csoportba besorolható vagy-e. A már megszerzett hűségpontjaid a csoportok közötti mozgás során megmaradnak.

Hűségpontok beváltása

Meglévő hűségpontok birtokában rendelés leadásakor vagy személyes vásárláskor te dönthetsz arról, hogy felhasználod hűségpontjaid (a Webáruházban vásárlási folyamat során a fizetési mód kiválasztásakor beállíthatod, hogy meglévő hűségpontjaidból mennyit szeretnél az adott rendeléskor felhasználni), azaz szeretnél-e kedvezményesen vásárolni, vagy tovább szeretnéd gyűjteni a hűségpontokat a Webáruházban. A hűségpontok beváltásakor minden egyes megszerzett hűségpont 1 Ft-ot ér, így ha 1.000 pontot szeretnél beváltani, akkor az 1.000 Ft kedvezményt jelent aktuális vásárlásodból. Fontos tudnod, hogy a be nem váltott hűségpontok a rögzítést követően 6 hónap után törlődnek rendszerünkből, így azok nem használhatóak fel.

Példa a pontbeváltásra

Például, ha vásárlásod végösszege 30.990 Ft és van már 1.000 hűségpontod, akkor dönthetsz arról, hogy beváltod-e a hűségpontjaidat vagy akár azok egy részét. Ha úgy döntesz, hogy 900 hűségpontot beváltasz, akkor a vásárlásod végösszege 30.090 Ft-ra módosul és a fennmaradó 100 hűségpontod később felhasználhatod, melyhez az aktuális vásárlásod hűségpontértéke is hozzáadódik. Tehát jelen esetben 100 hűségponthoz hozzáadódik 3.009 hűségpont és így 3.109 hűségpontot tudsz felhasználni a következő vásárlásod során. Ne feledd, hogy a be nem váltott hűségpontok a rögzítést követően 6 hónap után törlődnek a rendszerünkből, így azok nem használhatóak fel.

A szerzett hűségpontok másra nem ruházhatóak át, valamint nem válthatóak készpénzre! Továbbá a hűségpontokat nem lehet felhasználni a szállítási költség kiegyenlítésére.

OKJ bizonyítvány

Amennyiben valaki professzionális terméket szeretne vásárolni, valamint csatlakozni szeretne a partnerprogramhoz, szakirányú képesítésének igazolását el kell küldenie az x@xbeautygroup.hu e-mail címre.

Certified Shellac PRO képzés

A nemzetközi Certified Shellac PRO képzés elvégzése szükséges ahhoz, hogy a partner a Business kategóriába, illetve ennél magasabb kategóriába kerüljön. Magyarországon ezt a képzést kizárólag az X Beauty Group és partnerei biztosítják. Más magyarországi képzés nem elfogadható, mert más Shellac képzések nem felelnek meg a CND képzési szabványának. Egyéb márkáink esetén is kizárólag az X Beauty Group által szervezett alapvető képzéseket tekintjük a Partnerprogramban elfogadhatónak.

Éves vásárlási érték (bruttó)

Az éves bruttó vásárlási értéket az X-Beauty Kft. által az adott időszakban az adott partnernek kibocsátott számlák értéke határozza meg.

Kedvezmények és promóciók

10% értékben hűségpont

A partner vásárlásai után járó hűségpontokat az X-Beauty Kft. webáruháza, a www.xbeautypro.hu oldalon rögzíti. A hűségpontok a rendelés teljesítését követően kerülnek rögzítésre a partner vásárlói fiókjában. A pontok számát a partner az oldalra belépést követően folyamatosan nyomon követheti. A pontok a korábbi vásárlások után, a vásárlás végösszegének 10%-a értékében kerülnek rögzítésére. Akciós termék vásárlása esetén, illetve bizonyos szolgáltatások (pl. házhozszállítási költség) esetén pont nem gyűjthető. Személyes vásárlás esetén a pontok 3 napon belül kerülnek rögzítésre a vásárló fiókjában, amennyiben a személyes vásárlás értéke eléri a 30 000 Ft-ot. 30 000 Ft alatt személyes vásárlás esetén pont nem gyűjthető. Az összegyűjtött hűségpontok kizárólag a webáruházban levásárolhatók. 1 pont értéke 1 Ft. A pontok bármilyen, szabadon választott termék vásárlása esetén felhasználhatók a pont megszerzését követő 6 hónapon belül. A 6 hónapon túl szerzett pontok törlésre kerülnek. Pl. Januárban a partner 30 000 Ft-ért vásárol a webáruházban és 40 000 Ft-ért vásárol személyesen. A 30 000 Ft-os webáruházas rendelés teljesítését követően 3 000 Ft értékű pont kerül jóváírásra, a 40 000 Ft személyes vásárlást követően 4 000 Ft-ot írunk jóvá a vásárlást követő 3 napon belül. Így a partnernek 7 000 pontja, azaz 7000 Ft értékű kedvezménye lesz, melyet hat hónapon belül bármikor felhasználhat a webáruházban, illetve ehhez korlátlanul további pontokat gyűjthet. A hűségpontok értéke készpénzre nem váltható.

További kedvezmény

Egyes partnerek további kedvezményre jogosultak, melyek a vásárláskor a számla végösszegéből kerülnek levonásra. A kedvezmények akciós termékre és promóciós ajánlatokra nem érvényesek.

Új termékek és kollekciók előbb vásárolhatók meg

A CND legújabb termékei és kollekciói egyes partnerek számára hamarabb elérhetők lehetnek, még a hivatalos bemutatót megelőzően.

Egyedi kedvezményes ajánlatok

Egyes partnereinknek kedvezményes egyedi ajánlatokat kínálunk, akár testreszabottan, ezzel támogatva szalonjuk sikerét.

20% kedvezmény a szalonberendezések és reklámanyagok árából

Egyes partnereink a szalon berendezéséhez szükséges CND kiegészítőket - különösen állványokat, tálcákat, kisebb tárolókat – és egyéb CND logós kiegészítőket 20% kedvezménnyel vásárolhatnak. Igény esetén kérj tőlünk egyedi ajánlatot.

Facebook csoport – termék támogatás

Zárt facebook csoportot üzemeltetünk a CND Certified Shellac PRO partnereknek, ahol szakmai támogatást és segítséget nyújtunk munkájukhoz.

Képzések

20% kedvezmény képzések árából

Business partnereink 20% kedvezménnyel vehetnek részt minden magyarországi CND képzésen és rendezvényen.

Szalon tréning

Egyes partnereinknek kihelyezett képzéseket biztosítunk saját szalonjukban.

Online képzések

2019-től online képzéseket biztosítunk partnereinknek.

Referencia szalon program

Szalon reklám támogatás

Egyes partnereinknek örömmel segítünk a szalon social media, online vagy print reklámjának kialakításában, illetve bizonyos együttműködési kampányokhoz anyagi támogatást is biztosítunk.

Szalon matricázás, kirakat dekor

Egyes partnereinknek vállaljuk a szalon kirakat grafikájának elkészítését és bizonyos esetekben annak gyártási és felhelyezési költségét is.

Szalonkereső weboldal

Weboldalunk látogatóinak kizárólag partnerszalonokat jelenítünk meg, a szalon elérhetőségeivel.

Egyedi együttműködés

Az egyedi együttműködés kereteit közösen határozzuk meg VIP partnereinkkel.

 

Gyakran ismételt kérdések

Mikortól érvényes az X Beauty Group Partnerprogram?

A Partnerprogram 2019. január 1-jétől visszavonásig érvényes.

Mikor lépek a csoportok között feljebb és lejjebb?

Minden évben megvizsgáljuk, hogy teljesítetted-e a Partnerprogram adott csoportjának a feltételeit és ennek függvényében tudunk feljebb és lejjebb léptetni. Ha nem teljesült a jelenlegi csoportod feltételei, akkor értelem szerűen megvizsgáljuk, hogy az eggyel lejjebbi csoport feltételeinek megfelelsz-e. Amennyiben teljesíted a jelenlegi csoportod feltételeit, úgy megvizsgáljuk, hogy az eggyel feljebbi csoport feltételeinek megfelelsz-e. Ha igen, akkor feljebb léptetünk és az új csoportod feltételeit kell teljesítened ahhoz, hogy a csoportban tudj maradni és élvezhesd az előnyöket a következő évben.

A szerzett hűségpontok hol és mely termékekre jóváírhatók?

A már megszerzett hűségpontok az X Beauty Group webáruházban (www.xbeautypro.hu) használhatóak fel bármely teljesárú termékre. A szerzett hűségpontok másra nem ruházhatók át, valamint nem válthatók készpénzre! Továbbá a hűségpontokat nem lehet felhasználni a szállítási költség kiegyenlítésére.

Hogyan lesz dekorálva a szalonom?

Először is meg kell vizsgálnunk, hogy Prémium vagy VIP csoportunkba tartozol a Partnerprogramunkban. Ha ezek közül bármelyik csoportba tartozol, akkor van lehetőséged kérni tőlünk a szalondekorálást, melynek menete a következő: 

 1. Fotózd le a kirakatod.
 2. Mérd le pontosan az üvegfelületeket.
 3. Küld el a kapcsolattartódnak vagy a x@xbeautygroup.hu e-mail címre a készített képeket és a méreteket.
 4. Kollégánk felveszi a veled a kapcsolatot, majd megtervezi és elküldi neked a nyomdai fájlokat.
 5. A gyártásról és a kihelyezésről neked kell gondoskodnod, de tudunk Budapesti nyomdát ajánlani. 

Mikor és hogyan válthatom be a hűségpontjaimat?

A hűségpontjaidat a jóváírást követő vásárláskor válthatod be az X Beauty Group webáruházban. Amennyiben személyesen vásároltál üzletünkben 30.000 Ft fölött, úgy a vásárlást követő 3 munkanapon belül láthatod a hűségpontjaidat a Webáruházunkba bejelentkezéskor. 1 hűségpont = 1 Ft kedvezmény a Webáruházban leadott rendelés végösszegéből és az addig gyűjtött hűségpontok beválthatók akár részletekben is (például van 1.000 hűségpontod, de csak 900 hűségpontot váltasz be a vásárlásodnál, így 100 hűségpontod megmarad és tovább gyűjtöd). A kedvezmény levonása után újabb hűségpontokat tudsz gyűjteni, amelyeket felhasználhatsz a következő vásárlásodnál. Fontos: A hűségpontok a rögzítést követő 6 hónapban érvényesek, utána törlődnek rendszerünkből és így nem használhatod őket fel. 

Hűségpontokkal kifizethetem a teljes vásárlásom?

Igen. Íme egy példa: a Webáruházunkban rendelsz teljesárú CND gél lakkokat 11.980 forint értékben és így 11.980 hűségpontot használhatsz fel vásárlásodra. Mivel ingyenes szállítást csak 30.000 forint feletti vásárlás esetén tudunk biztosítani neked, így ennél a példánál maradva neked csak a szállítási költséget kell kifizetned.

Beválthatók a hűségpontok kedvezményes termékekre, illetve ajánlatokra?

Alapesetben nem válthatók be. Amennyiben ettől eltérünk, úgy jelezni fogjuk az adott promóciónál és ajánlatoknál.

A képzések kifizetésénél kaphatok-e hűségpontot?

Igen. Amennyiben a Business, Prémium vagy a VIP csoportunkba tartozol, akkor 20% kedvezményt adunk neked a képzésünk díjaiból. Az így kapott végösszegből jóváírjuk neked a hűségpontokat. Amennyiben személyesen fizeted ki a képzések díját, akkor ügyelj arra, hogy a vásárlásod 30.000 forint felett legyen, mert csakis ebben az esetben tudjuk rögzíteni a hűségpontjaidat.

Honnan fogok értesülni, ha átléptem másik csoportba?

E-mailben értesítünk abban az esetben a naptári évet követően, ha feljebb vagy lejjebb léptetünk a Partnerprogramunkban. 

Átadhatom másnak a pontjaimat?

Nem. A szerzett hűségpontok másra nem ruházhatók át, valamint nem válthatók készpénzre sem. Továbbá a hűségpontokat nem lehet felhasználni a szállítási költség kiegyenlítésére.

Partnerprogramunkat letöltheted innen.