A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Elfogadom

LashUs prémium festékelőhívó

4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
Cikkszám: 5060216725109
Gyártó: LashUs
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 249,50 Ft/ml
Várható szállítás: 2024. május 22.
Nem értékelt

A LASHUS prémium festék előhívó egy hidrogén peroxid alapú termék, mely a kékesfekete festékkel kikeverve megadja a szempilláknak a kívánt színt és a szemmel látható tökéletes hatást a végeredménynek. 

  • A festékkel keverve tökéletes állagot érsz el, így elkerülheted, hogy szembe kerüljön a festék.

A LASHUS a szempilla szolgáltatások jövője.

TOP TIP
A festéket és a prémium festék előhívót úgy fejlesztették ki, hogy tökéletes krémes állaga legyen, így könnyen felvihető a szempillákra és az eltávolítása is egyszerű.

Gyors szállítás
Állandó támogatás
Prémium minőség

Leírás

A LASHUS prémium festékelőhívóról

Tárolási útmutató:

Száraz, hűvös helyen, magas hőmérséklettől távol tartandó. Minden alkalommal jól zárd le a terméket, így elkerülve a termék oxidációját. Használd el a felbontástól számított 1 hónapon belül.

Kiszerelés: 20 ml

Összetevők: Water (Aqua), Hydrogen Peroxide, Salicylic Acid.

A LASHUS szempilla liftingről

LASHUS professzionális, megbízható szempilla márka Nagy-Britanniából, amely az őszinteségre, becsületességre és hitelességre épít. Azért alapították, hogy minden nő varázslatosnak és mesésnek érezze magát.

Évtizedes tapasztalattal és professzionális szempilla termékek használatával, a LASHUS alapítói valóban ismerik a szempillákat. Két évvel a kutatások és tesztelés, fejlesztés után büszkén mutatjuk be nektek az úttörő, és kímélő szempilla lifting kezelést. A szükségtelen kémia anyagokat tartalmazó összetevők kihagyásával és a tartó erő tökéletesítésével a LASHUS gyengéd, mégis tartós összetétellel rendelkezik. 

LASHUS egyenletesen megemel, hosszabbít és dúsít, ezért a szempillák hosszabbnak és dúsabbnak tűnnek minden kezelés alkalmával, így te és vendéged egyaránt megbízhattok a kezelésben. Akár a klasszikus, természetes tekintet, akár a drámai végeredmény híve a vendég, a LASHUS kezelés után kinyílik a tekintet! 

• Légy magabiztos!

• Légy gyönyörű!

• Légy része valami IGAZInak!

• Légy büszke, hogy a LASHUS-t választottad!

Online képzés

A LashUS termékek használata szakképesítést igényel. De ezen túl is fontos tudni, hogy minden márka és termékcsalád egyedi, más az összetétele és máshogy kell használni. 

A LashUS szempillalifting és szemöldök laminálás online képzést minden vásárlónknak ajánljuk, hogy magabiztosan használják a termékeket. A termékcsomagokhoz a képzést ingyenesen biztosítjuk, melynek részleteit a vásárlást követően e-mailben fogod megkapni. 

Kattints ide a szempillalifitng képzés vagy ide a szemöldök laminálás képzés megtekintéséhez. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!